Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Hrvatska prva": Evo kako je Milanović krenuo u kampanju

Komentari (141)
 • Apsurd je Milanovica nazivati Trumpovim djakom ioako nije Trumpu ni do gleznja,asa druge strane nije popljuvao Plenkovica i rad Vlade,na veliku zalost Tome Klauskog,jer razmislja o ulasku u HDZ i vidi tamo svoju buducnost.

  10. 1. 2018,   14:35
 • kaj? ponestalo penez?

  10. 1. 2018,   14:03
 • Dragi hrvatski roditelji! Šta reći, uz ovakvu ponudu na parlamentarnim, predsjedničkim i lokalnim izborima kakva je u Hrvatskoj? S jedne strane Hdz o kojemu ne traba trošiti riječi jer, zna se sve,, a sa druge strane oporba takva kakva je, i još ako se Zoki kandidira na predsjedničkim izborima ili vrati za šefa SDP. Ko sotona grešnu dušu tjerajte svoju djecu da uče u skolama, ili ih za to motivirajte kako god znate. I nemojte ih samo tjerati u kojekakve upravne, ekonomske,,,, i slicne škole za klijente zavoda za zapošljavanje. Pokušajte ih usmjeriti na prirodnjačke, tehničke i industrijsko-obrtničke škole i fakultete, s kojima če moći dobiti normalno i bolje plačene poslove zapadno i sjeverno od Hrvatske. Ako ne budu učili,, ili završili ove prve škole i fakseve, upravne, ekonomske,, i općenito društveno-humanističke, em sto će biti dugogodišnji klijenti zavoda za zapošljavanje u RH, prije nek eventualno dobiju kakav posao kao zaštitari, skladišni radnici, konobari,,,,,,,,,, ni vani neće dobiti puno bolje (ako i dobiju) i solidno plaćene poslove. ,,, I ne samo to. Uz ovakvu vlast i najvljene kandidate, na budućim izborima imate dobre šanse, da umjesto da pratite unuke u vrtiće, a djecu na svadbe,, da si djecu jednog dana ispračujete u neki RAT. Bliže, dalje,, svejedno vama i njima. Zato ponavljam. Ne žalite truda i živaca da tjertate i motivirate scoju djecu da uče i da ih poslije osnovne usmjerite na prirodnjačke, tehničke i industrijsko-obrtničke škole i fakultete.

  10. 1. 2018,   16:11
 • Meni samo nikako nije jasno zašto je Klauški za svoje već svima dosadne kolumne stavio sliku na kojoj je tobože ispred EU zastave. Pa druže, budi sebi & svojoj ideologiji vjeran. Stavi konačno onu pravu sliku na kojoj si ispred stare yugo zastave ali tako da se crvena petokraka čim bolje vidi. Bio barem autentičan ako ništa drugo ;-)

  10. 1. 2018,   18:11
 • Milanović će do predsjedničkih izbora završiti u Remetinecu. Previše je kriminala oko njega i njegovog brata.

  10. 1. 2018,   15:49
 • Tomo, kako vidim bio si i ostao si moj najvjerniji pes. Uz tebe će moje moguća kandidatura biti sigurni uspjeh. Ja bum mlel i pljuvao kao inače 100 na vuru a ti druže buš na dnevnoj bazi toliko štampao da potrošiš barem jednu tastaturu ...

  10. 1. 2018,   17:55
 • Klauški je došao na svoje može ponovo pisati o dragom vođi.

  10. 1. 2018,   12:59
 • Gubitnik. Vidim Milanovića podržavaju svi lijevi komentatori koji mrze Hrvate BiH korijena, a Muljanović porijeklom iz sela Bila kod Livna. Ovi ljevičari su smijurija. Uglavnom, Milanović je bio elementarna nepogoda za Hrvatsku, unazadio nas je gospodarski i može biti sretan ako dorh ne krene u istrage prema njegovim prijateljima Igoru Kneževiću, braći Bašić iz Posušja, Žužulu kojima je pogodovao. Tu su i zlouporabe represivnog aparata od strane Milanovića, ma lopovluka koliko hoćete. Cvitan ga za sada spašava i tako mu vraća dug jer ga je ovaj postavio za šefa u DORH-u.

  10. 1. 2018,   16:04
 • Pa vjerojatno ce Kolindini protivnici na sljedecim izborima biti Milanovic i Orepic,dakle bit ce zanimljiva borba...

  10. 1. 2018,   13:14
 • Ne može Lolek bez Bolek, jel tako druže Klauški ?

  10. 1. 2018,   18:27