Obavijesti

Kolumne

Komentari 27

Isplata iz budućnosti: Dobio plaću, a još je nije ni zaradio

Isplata iz budućnosti: Dobio plaću, a još je nije ni zaradio
1

Hrvatska se još jednom pokazala da je zemlja budućnosti. Samo u Hrvatskoj moguće je dobiti nezarađenu plaću i ne dobiti zarađenu plaću. To je zemlja snova

VIDEO

Godina je 3014. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 20. veljače -- Ministar zaštite okolišanja Mihael Zmajlović žestoko je demantirao da je naručio skupi auto kojeg će platiti sirotinja koja kopa po kantama za smeće tražeći kruh ne bez sedam, nego bez ijedne korice.
- To je perfidna podvala neprijatelja ove Vlade. Nisam naručio novi skupi auto. Još uvijek listam katalog - rekao je ljutiti Zmajlović.

Zvjezdani nadnevak 23. veljače - Ljutit je i ministar policije čije je ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo natječaj za terence s varenom šasijom, što je pogodovalo samo jednom proizvođaču i dobavljaču. 
Ministar Ostojić zakovrno je očima k'o varen zec, jer su mu planove pokvarili zli, pokvareni i oholi novinari 24sata. Umjesto da provede istragu tko je sastavio takav natječaj koji će spiskati novac gladnog naroda, Ostojić je naručio istragu okle novinarima ti podaci.

Zvjezdani nadnevak 25. veljače - Zamisli o preseljenju ljudske vrste na druge planete i galaksije pradavni je, ali ostvareni san znanstvenika. Onaj za koji se cijeli svemir nada će ostati neostvaren plan je hrvatskog premijera. On, naime, razmišlja preseliti ljude koji žive u područjima koje svake godine poplavi obična kiša te malo viši vodostaj rijeka. Umjesto da izgradi nasipe, natjera tvrtke koje ubiru novac da bi održavali kanale čiste,  premijeru je lakše da preseli narod. To se inače zove 'humano preseljenje'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 26. veljače -  Hrvatska se još jednom pokazala da je zemlja budućnosti. Samo u Hrvatskoj moguće je dobiti nezarađenu plaću i ne dobiti zarađenu plaću. To je zemlja snova, onih najgorih za narod, a najboljih za uhljebe, kao što je slučaj Mije Šepaka, direktora Komunalnog poduzeća iz Kutine. On će svoje plaće iz budućnosti dobiti iovako, ionako. Ako mu daju otkaz, dobit će 1,8 milijuna kuna, ako on dadne otkaz, dobit će siću. Ali to neće biti, jer nije blesav. Da je blesav ne bi takav ugovor potpisao sam sa sobom. Inače, zakon o radu u Hrvatskoj se može mijenjati, ali zakon o političarima ne može.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang