Obavijesti

Kolumne

Komentari 19

Merkel uručili nagradu Josip Perković za milijuntog putnika

Merkel uručili nagradu Josip Perković za milijuntog putnika
1

Na Jelačićevu trgu zaskočili su je djelatnici Hrvatske turističke zajednice i uručili joj priznanje nazvano po poznatom hrvatskom putniku koji je obišao cijelu Europu

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

SPECIJALNI IZVJEŠTAJ - Zvjezdani nadnevak 1. srpnja - Commander Data konačno je shvatio što se dogodilo prije tisuću godina na Zemlji. Naime, 1. srpnja Hrvatska je postala punopravna članica Europske unije. Ostale punopravne članice kad su to vidjele, spremile su svoje stanovništvo u svemirske brodove i evakuirali ih na tamnu stranu Mjeseca. 

- Morali smo pobjeći od Hrvatske jer bi nas zakočila u našem razvoju - stoji u davno pronađenoj holografskoj poruci koju je Data iskopao na tamnoj strani Mjeseca. 

Zvjezdani nadnevak 1. srpnja - Predsjednik Republike Hrvatske rekao je da ulazak  RH u EU znači da će Hrvati uraniti u ponedjeljak te otići na posao i raditi marljivo. Tih pet Hrvata koji imaju posao, ali ionako ništa ne rade su on i još nekoliko njih, a posao im je da pričaju Hrvatima bajke kako će se problemi riješiti ako Hrvati zapnu, umjesto da zapnu vlasti i da narodu riješe probleme. 

Zvjezdani nadnevak 1. srpnja - Prema prvim izvješćima dosad nijedan Hrvat nije prešao bivšu granicu RH s EU koja je sada izbrisana a vjerojatno i neće u skoroj budućnosti, sljedećih 10.000 godina.. Razlog je jednostavan - Hrvati nemaju ni za karte za javni prijevoz, a kamoli da putuju u inozemstvo. Tu blagodat iskoristio je Slavko Linić, ali je on zalutao i otišao u Abu Dabi. Slavko od Arabije nije se dao smesti nego je uživao. Za razliku od njegovih sunarodnjaka koji imaju more, a vide ga - na Google Earthu.

Zvjezdani nadnevak 1. srpnja - Vrijedno kulturološko otkriće objavili su u Vijeću jedi vitezova. Naime, riješena je davna tajna zašto su Hrvati slavili po trgovima ulazak u EU. 

- Išli smo skupljati boce da bismo ih mogli prodati - rekao je jedan od slavljenika. 

Zvjezdani nadnevak  1. srpnja - Milijunti posjetitelj RH je Angela Merkel, Njemica koju su radnici Hrvatske turističke zajednice zaskočili na Jelačićevu trgu i uručili joj priznanje Josip Perković za putnika godine. Njemica je dobila popis govora premijera Zorana Milanovića, predsjednika Ive Jospivića, set noževa od nehrđajućeg čelika te pet kila njihovih floskula. Nagrada Josip Perković utemeljena je u sjećanje na poznatog hrvatskog putnika Josipa Perkovića koji je smjelo putovao diljem Europe, a poznat je što je promicao ljubav, političku snošljivost i humanost, posebice diljem Njemačke, koja je bila jedna od njegovih najdražih destinacija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode