Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Narod opet drsko pljačkaju. A Milanović 
i Karamarko šute

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

KBC Zagreb, u suradnji s ne baš poznatim odvjetničkim uredom već tjednima šalje ljudima opomene pred ovrhe zbog navodno neplaćenih računa za participaciju

U sjeni crveno-plave diverzantske akcije ‘Premostimo Most’ odvija se jedna od najdrskijih pljački naroda ikad viđenih. KBC Zagreb, poznatiji kao Rebro, u suradnji s ne baš poznatim odvjetničkim uredom već tjednima šalje ljudima opomene pred ovrhe zbog navodno neplaćenih računa za participaciju. Prijetnje su stigle na stotine, a možda i tisuće adresa. Znam za dijete kojem su zaprijetili odvjetnici. Stigla mu je prijetnja u kojoj stoji da je za participaciju dužno 34 kune, pa sad pohlepnim odvjetnicima treba platiti 350 kuna!? A djeca imaju pravo na besplatnu zadravstvenu zaštitu. Znam za umirovljenika koji na Rebru nije bio godinama, ali je odmah po primitku upozorenja i mirovine bespogovorno platio račun. Neki se nikad nisu liječili u Zagrebu, ali su ih utjerivači ‘dugova’ sustigli.

Da imamo normalnu Vladu, već bi odavno letjelo perje. Odletio bi i sanacijski upravitelj Rebra, a policijski istražitelji provjerili bi postoji li neka tajna veza između njega i nasilnih odvjetnika. Ali Milanovića za to zaboli uho. Ministar zdravlja zaokupljen je pražnjenjem kancelarije pa ne vidi što se događa s pacijentima. Ministar pravosuđa je nestao, a ne treba zaboraviti da je i on u ranijoj odvjetničkoj karijeri dobro zarađivao na ovrhama. Ministar policije je, kao što znamo, totalno neupotrebljiv.

A prestrašeni pacijenti skupljaju dokumente kojima dokazuju da nisu dužni za participaciju.

I ovo je vlast kojoj treba dati još jednu šansu? Da, ako smo skloni mazohističkim seansama. Lupajmo se bičevima po leđima i uživajmo u nove četiri Milanovićeve godine. Valjda Petrov nije baš toliki mazohist. A zbog solidarne šutnje trebao bi prekrižiti i Karamarka. Pa nek se crveni i plavi sami dogovore. Ili idemo na nove izbore...

Komentari (71)
  • Bravo gospodine Ivanus, glavni krivac je Vlada to je neosporno, ali i oporba snosi krivicu. ZASTO NE UKAZUJE NA PROPUSTE i prije sam tvrdio da nam je Vladsa OCAJNA, ali i oporba ne radi dobro svoj posao. To su cinjenice i gospodin Ivanus je to dobro primjetio. Velika razlika medu pisanjem Ivanusa i klauskog, nebo - zemlja.

    20. 11. 2015,   16:02
  • I zasto se u ovoj prici proziva Karamarka??? Da bi se napisoa kriticki clanak o Milanovicu i njegovoj vladi,mora se u to uplesti i Karamarko,inace ne ide.

    20. 11. 2015,   11:16
  • ahaaaaaaa, kada je SDP kriv onda je i HDZ kriv, kad je HDZ kriv onda je samo HDZ kriv. Sutra će u Hrvatskoj snijeg padati, sigurno je glavni krivac za to "samo HDZ i g. Karamarko"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    20. 11. 2015,   10:39