Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Naš dečko" Turudić skrivio rušenje presuda Ivi Sanaderu

Komentari (121)
 • I njegova dogorijeva..... Europa istražuje Turudića u sumnjivim tokovima novca.

  28. 7. 2015,   13:50
 • turudić odradio znase posao za pajdaša!!!! para će malo i on dobiti a ( saćuvaj bože ) ako dođe ko ministar pravosuđa ( kao zahvala znase za lojalnost pajdi ) nastaje noć hrvatske države - pravo će imati samo odabrani po ključu znase!!

  28. 7. 2015,   13:22
 • I njega na robiju I teski fizicki rad

  28. 7. 2015,   13:28
  • Koliko ja znam, niti jedan nikada nije uspio izbjeći pravdi! Ovaj Turudić, ne znam kaj bi rekao! Trebalo ni i njega malo pročešljati da se vidi gdje skriva novce. Jednostavno, ne mogu vjerovati da netko pošten, nakon toliko suđenja, opet prebaci lopticu na Županijski sud! Suđenju nije kraj, ali ne može se čovjeku suditi dovjeka! Pa ovi suci, kako je to počelo, mogu suditi Sanaderu, dok ne umre od starosti! Ili da u sudnici dočeka odsluženje kazne! Pogotovo što su naši pametnjakovići u KZ-u napisali da se kazne ne zbrajaju! Ma mi smo valjda jedini na svijetu, koji imaju tako šuplji kazneni zakon, posebice prema kojekakvim gazdama ili političarima!

   28. 7. 2015,   19:37
 • Sve je to smišljeno rađeno i od Turudića i sad se udružio sa KGK i vračaju stare dugove Sanaderu koji ih je pošteno nagradio.

  28. 7. 2015,   13:20
 • Zločnačka organizacija je hobotnica koja je pružila svoje pipke u sve pore društva. Pa što se čudimo 20 godina je hdz zapošljavap "naše dečke" po sudovima, dorhu, policiju, SOA-i ministarstvima, udrugama, sudovima........ na svim mjestima koja su na državnoj sisi i na kojima stže plaća od novaca građana bez obzira radio netko ili ne. Bitno je kada radi da radi za "našu stvar" Zato je hdz zločinačka organizacija i zato ih treba bar LUSTRIRATI t.j. zabraniti bilo kakav politički ili drugi rad vezan za državni novac članovima te organizacije.

  28. 7. 2015,   13:21
 • Klauški svaka čast na ovakvoj kolumni. Mislim da bi mnogima trebalo biti jasnije u kakvom nam je stanju sudstvo i što od suda možemo očekivati mi mali, obični ljudi

  28. 7. 2015,   14:49
 • Turudic je olicenje trulezi naseg pravosuda i drustva,a i dobro je poznato da je uvik u rezimu kao i njegov najveci prijatelj Mamic

  28. 7. 2015,   14:18
 • zamisao,a na kraju i "stvaranje" 200 bogatih obitelji nije bilo moguće bez organiziranja podaničkog pravosuđa i imenovanja raznoraznih poslušnika(tipa turudića,sudaca ustavnog suda,a da o ovim nižim pravosudnim kaljužama i ne govorim),koji su u svakom trenutku i na svaki mogući način spremni ići na ruku svojim gospodarima.

  28. 7. 2015,   13:41
 • Izgleda da je "naš dečko" znao što radi, a mi ostali ga uzdizali u nebesa, kako je hrabar, kako se bori protiv HDZ-a, a znajući sada njegovo stajalište, znamo da je to bila samo farsa, jer on je znao da će Vrhovni sud i Ustavni sud poništiti rješenje i staviti sve na početak. A očito mu se smiješi ministarska stolica ako pobijedi Karamarko. Usluga za uslugu. Sve korumpirano od čistačice do Suca, pa i predsjednika Suda.

  28. 7. 2015,   14:14
 • Kako se sad može osjećati mali čovjek? Crni mrak se spušta nad ovu zemlju. Nedaj bože da nam ovaj postane ministar pravosuđa. Nije samo Turudić Sanaderov čovjek nego i 80% ustavnih sudaca. Uigrana ekipa pred kojom možemo samo sjesti i nemoćno plakati. Predsjednica je iz ZNA SE koje stranke, savjetnik Šeks je namjestio sve ustavne suce, Turudić će postati ministar pravosuđa, špijun Karamarko premijer, a Bujanec valjda ministar policije. Zemljo otvori se.

  28. 7. 2015,   14:12