Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

On nije četnik, oni nisu ustaše i svi složno idu dalje u stabilnost

Komentari (69)
 • već i činjenica da slučaj pupija i napada na srpski lokal u medijima traje već 3 tjedna (a ništa u medijima inače toliko ne traje!) pokazuje da je konstruiran u nečijoj kuhinji.

  11. 9. 2019,   13:49
 • ..Dok je Hrvatima Srba- četnika i Srbima Hrvata-ustaša nema zime i krize za političku i poslovnu"elitu" i kod nas i kod Srba, a sirotinju ionako tko šljivi. Hrvatsko-srpsku poslovnu - elitu večina koje su do 1990. godine bili su prosječni građani koji žive od plaća tadašnjih socijalističkih tvornica, poljo-kombinata i drugih firmi i SFRJ ustanova - zanimanjem; prodavači na placevima(pijacama), zaštitari, vodoinstalateri, električari,, poslovođe, skladištari, bauštelci, seljaci,,,,,,,,,,,,, a onda odjednom, mnogi i za trajanja samog rata 1991.- 1995. a drugi neposredno poslije osvanuli kao vlasnici, poljo-kombinata, desetina hektara zemjišta, tvornica, hotela i drugih firmi. Postali ljudi puni kao brodovi i prije nek si rekao rat. Da nema Srba možda bi se i našao neki Hrvat koji tko bi te "biznismene" pitao kako su to zaradili. Ili nekoji Srbin u koji bi priupitao Sevkinog muža, Miškovića, Kariće,,,, i slićne im, od kud im 1. milion ondašnjih dojč maraka. Pa i s politićarima ista stvar. Bi li HDZ na vlasti tolike godine bio, uz sve "nestašluke" koje su Hrvatima počinili, da nije bilo Srba? Bi li napopularniji političari kod Srba bili oni kojima su usta najpunija Hrvata? Zato; Da nema Srba, izmislit bi ih trebalo, a ako ćemo iskreno, što bi i Srbi bez nas. Pod to Hrvati i Srbi, naravno da ne podrazumjevam one koji se zlopate od plaća i mirovina, jer sirotinja nema nacionalnost, a i previše puta je dokazano da je često sama najviše kriva što je sirotinja.

  11. 9. 2019,   15:32
 • I sad sam ja ustaša što ustajem svako jutro na posao.

  11. 9. 2019,   13:15
 • srbi su nas još 91e proglasili Ustašama da bi iz toga započeli ubijanja i terorizam po Hrvatskoj, tako da im danas i dalje ova imputacija Ustaštva i konstantno upiranje u Jasenovac služi kao pokušaj opravdanja za sva zlodjela i zločine koje su počinili ! NE zaustavi li vlast ovo zlo koje nameću srbi ponovno "verbalnom balvanizacijom " ovog puta koristeći imputaciju Ustaštva ciloj naciji jer se pojavili grafiti na fasadama morati ćemo sagledati drugačije opcije po kojima će se ovaj problem rješiti u Državi Hrvatskoj !

  11. 9. 2019,   16:05
 • Šta, nije bilo očekivano?! Još jedna oglođana kost bačena gladnim Rvatima. Trenutno je in Posvudušin rejting poprilično poljuljan, pa stoga je neobično važno uključiti četnikovanje, ustašluk, Vukovar, vojsku i sl. E jadni ti smo majko moja. Da parafraziram pok. ŠIMU Djodana_blago budali kad ništa ne razumije! Živili

  11. 9. 2019,   13:27
 • Ha ha Pupi izać iz vladajuće koalicije?S vlasti je dobrovoljno sišao jedino tulavi Most,a eto gdje ga je to dovelo,na par postotaka.

  11. 9. 2019,   13:43
 • HDZ mašinerija dijeli minuse,ali neće ubiti volju za Hrvatsku.

  11. 9. 2019,   14:52
 • Pupovac treba Plenkija i HDZ jer su si oni uvijek bili dobri i bili su u koaliciji . A i Plenki treba Pupovca jer mu on drži većinu u Saboru. Ne znaš tko je veći ljigavac i mutikaša. Pljuc!

  11. 9. 2019,   16:16
 • Moš misliti što će netko izići iz koalicije, ne znam šta bi se trebalo dogoditi za takav potez, a svi oni vole više svoja dupeta od ove napaćene zemlje

  11. 9. 2019,   13:22
 • mir,mir,mir, nitko nije kriv .... ava,ava,ava nitko nije krava ... sad smo opravdali svoje postojanje pa ajmo dalje punit svoje kasice .... što ćemo ... povećat režije ... kazne ... uvest poreze ... lovit bakice ili prosvjetare ... ma najbolje su debele provizije na javne radove .... izmjena prostornih planova ... državna poduzeća ... kom se ne sviđa nek odlazi ...

  11. 9. 2019,   15:20