Obavijesti

Kolumne

Komentari 69

Otkrivamo zašto su nam plaže prazne: Tko to more platit'?

Otkrivamo zašto su nam plaže prazne: Tko to more platit'?
1

Hrvatske vlasti kažu da je ulazaka manje, ali je turista više. Plaže su prazne. Ovog ljeta u Jadransko more ne samo da ne pišaju Bosanci, nego ne pišaju ni Nijemci

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 15. srpnja - Hrvatske željeznice izvijestile su na svečanoj sjednici upravnih trutova da nijedan vlak u jednom danu nije iskočio iz tračnica, nije se zabio niušta, što je pomak u upravljanju Hrvatskim željeznicama nezabilježen još od vremena uskotračnog Ćire. 

- Cilj nam je u sljedećih dvije milijarde godina dosegnuti da dva dana zaredom Hrvatske željeznice nemaju neku havariju, ili ne daj Bože, nesreću - priopćeno je iz Uprave HŽ-a. Direktori nadzora te državne tvrtke za tako veliki uspjeh nagradili su se pa su si kupili skupe aute na račun HŽ-a i jadnog i bijednog hrvatskog naroda koji to trpi li trpi.  

Zvjezdani nadnevak 16. srpnja - Hrvatska narodna banka, u narodu poznatija kao Mjenjačnica rumene kadulje, napravila je golemi iskorak u kontroli financijskog tržišta. Naložila je, kako je to premijer Zoka Hladnoglavi poželio, da u svakoj poslovnici svake banke pokraj kreditnog odjela stoji - frižider. Građani prije uzimanja minusa ili kredita, moraju zabiti glavu u frižider da bi je ohladili, a onda potpisali ugovor o minusu kojim će nahranit' čeljad.  Zoka Hladnoglavi, inače, odavno je zabio glavu u duboko smrzavanje, ali on nije gladan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 17. srpnja - Hrvatski su arheolozi na plažama malenih dalmatinskih gradova, uglavnom makarske rivijere, pronašli vrijedne artefakte, dobro očuvane kartonske marketinške poruke na kojima je pisalo: Dragi Bosanci, dođite nam i s paradajzom, krastavcima i paštetom, pa i piletom te ih jedite na plaži. Ma pišajte i u more, ali dođite. No, povijest nas uči da taj marketinški potez nije urodio plodom ne samo s Bosancima, nego ni s Klingocima.

Zvjezdani nadnevak 18. srpnja - Hrvatska turistička zajebnica priopćila je kako Hrvatska ima povećan broj gostiju u odnosu na 950. godinu poslije Krista, unatoč činjenici da je gostiju u samo jednom vikendu bilo 400.000 manje. 

-  Pali su nam serveri, pa zato nismo mogli imati očekivani broj posjetitelja na web stranici Hrvatske turističke zajebnice. Kampanja je bila dobra, pristup našim stranicama je besplatan pa je cijena nebitna. Dakle, relativno je što je skupo, a što jeftino -  rekao je ministar virtualnog turizma. Inače,  otkad su Hrvati dosegli svemir, ali u cijenama turističkih usluga, Hrvatska broji samo posjete na svojim web stranicama. Ni'ko živ ne dolazi u Hrvatsku ljetovat', jer - tko to more more platit?

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ
KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ

Plus+ Sad, kao predsjednik koji ne smije biti premijerski kandidat, prijeti osvetom HDZ-ovcima. Iako prijeti samo jednoj osobi, Ivanu Turudiću. Za ostalo vjerojatno neće imati hrabrosti

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu