Obavijesti

Kolumne

Komentari 44

Profesor dr. Perković odlazi u Njemačku predavati marketing

Profesor dr. Perković odlazi u Njemačku predavati marketing
1

Premijer je nezadovoljan što je Njemačka pozvala marketinškog stručnjaka Josipa Perkovića da održi predavanje o njegovu PR radu za hrvatsku političku emigraciju

VIDEO

Godina je 3014. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 7. siječnja - Njemačka je pozvala Josipa Perkovića da održi predavanje o marketingu i PR-u. Da pojasnimo, Perković je marketinški stručnjak te stručnjak za odnose s javnošću. Njemačka želi da održi predavanje na temu "Kako sam se brinuo za hrvatsku političku emigraciju i njezin imidž u svijetu i SFRJ". Perković ne zna hoće li održati predavanje, jer sve je u rukama institucija.

Zvjezdani nadnevak 8. siječnja - Sir Arthur Conan Doyle, Hercule Poirot, Agatha Christie, Rip Kirby, Sherlock Holmes dolaze u Hrvatsku. Prijavili su se na edukaciju kod Ante Nobila koji je za pola godine riješio slučaj ubojstva koji je dva desetljeća bio neriješen.
- Kada sam vidio da je g. Nobilo objavio da je pronašao ubojicu, odmah sam znao da moram održavati korak s vremenom. Zato sam ljubaznošću g. Nobila počeo pohađati njegovu školu za istražitelje i vrhunske detektive - rekao je vidno zahvalni Belgijac Poirot. 

Zvjezdani nadnevak 9. siječnja - Sa znanstvenim predavanjem Josipa Pekovića u Njemačkoj ne slažu se u Hrvatskoj svi. Jedni bi da on prenese stečena znanja iz svoje prakse Nijemcima, a drugi bi da ta znanost ostane u domovini. Na koncu je stvar došla do suda koji je odlučio da g. Perković može ići u Njemačku održati predavanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 9. siječnja - Premijer Zoran Milanović ne slaže se s odlukom suda oko dopuštenja da Perković predaje PR u Njemačkoj. Visoki izvori iz Vlade rekli su da je ta odluka ustavni udar pištoljem na vodu. 
- Ne priznajem Općinski, Županijski, Vrhovni i Ustavni sud. Priznajem samo sud svoje partije - rekao je premijer Milanović, a partija, to je on, što dobro znaju svi u SDP-u, Hrvatskoj, a poglavito Aleksandra Kolarić. 

Zvjezdani nadnevak 10. siječnja - Njemački mediji izvijestili su da Njemačka jedva čeka dolazak Josipa Perkovića  da održi povijesno predavanje. Pozivaju se da bi im mogao reći sve što zna. Nijemci navode da je riječ o nacionalnom heroju, čovjeku bez kojeg stvaranje hrvatske države nije bilo moguće. Neki krugovi govore da zapravo Hrvati nisu ti koji su 1000 godina sanjali neovisnost, nego je to san Josipa Perkovića kojeg je usnuo koncem 1980-ih, a osim borbe  za neovisnost,  bavio se i PR-om te je pomagao hrvatskoj političkoj emigraciji da ih u svijetu ne doživljavaju kao teroriste.

Igora Zovka (s)lijepo pratite i na Facebooku

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ
KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ

Plus+ Sad, kao predsjednik koji ne smije biti premijerski kandidat, prijeti osvetom HDZ-ovcima. Iako prijeti samo jednoj osobi, Ivanu Turudiću. Za ostalo vjerojatno neće imati hrabrosti

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu