Obavijesti

Kolumne

Komentari 22

Recept je jasan: Hajduk i Osijek trebali bi prostudirati Rijeku...

Recept je jasan: Hajduk i Osijek trebali bi prostudirati Rijeku...
1

Gledamo li po uspjesima, liga su danas Dinamo i Rijeka. Da sam vlasnik kluba, ili, da nisam vlasnik, da sam vlast u klubu, prostudirao bih Rijeku. Daj da vidim kako je uspjela osvojiti prvenstvo i dva Kupa

VIDEO

Nemaju li svu lovu svijeta, najbolje prolaze klubovi koji trenere biraju kao i mediji koji nemaju svu lovu svijeta.

Medij je odabrao urednika jer je imao veliku ekskluzivu. Tema za kojom je nacija ludovala mu došla poštom. Ni orao ni kopao, a proslavio se. 

Pokretanje videa...

07:08

Kako mu drugu temu službe nisu dostavile, kratko je trajao. Praksa kaže… Analiziraj sve medije godinu dana. Vidi kojih su deset ili trideset dana bili najdosadniji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Starlete nikoga nisu varale, pjevači nisu razbijali aute, nije bilo novih ratova, ni prometnih nesreća ni poplava, a ni Hrvatska nije osvajala srebro u Rusiji. Tko tih dana ima najbolje novine taj neka bude urednik tvojih novina. 

Arrigo Sacchi je bio taj trener. Ni iz čega je pravio nešto. Pa su mu dali igračine da vide što će od njih napraviti.  Igor Bišćan je taj. Ili, Srećko Juričić je taj, jer je odabrao Matjaža Keka i jer je odabrao Bišćana.

Ishod finala Kupa je najbolji za nogomet. Bio bi i da Hajduk nema razloga nadati se da će iduće sezone san o naslovu prvaka trajati i nakon Božića. Najbolji za nogomet jer je dokaz da najbolje rezultate postižu ljudi i organizacije koji se prvenstveno bave sobom.

Pokretanje videa...

01:45

Koji svake večeri prije spavanja sami sebi odgovaraju na pitanje što su učinili da promijene stanje koje se opire njihovim željama. 
Nikad Ronaldo ne bi bio bolji od Messija, ili Messi od Ronalda, Manchester United od Reala, bilo tko od bilo koga, da se više bavio suparnicima, publikom, sucima, savezima, nego sobom.

Gledamo li po uspjesima, liga su danas Dinamo i Rijeka. Da sam vlasnik kluba, ili, da nisam vlasnik, da sam vlast u klubu, prostudirao bih Rijeku. Daj da vidim kako je uspjela osvojiti prvenstvo i dva Kupa.

Pula: Dinamo i Rijeka u finalu hrvatskog nogometnog kupa

Ne mogu li pobijediti Dinamo u prvenstvu, jer je to previše utakmica, ne mogu tako često biti dovoljno dobar, Dinamo ne može tako često biti tako loš, daj da vidim što mogu učiniti u jednoj ili dvije utakmice, presudne, dovoljne za kantu.

Nastavi li kako je počeo, Bišćana će tražiti klubovi koji sad traže najbolje Dinamove igrače. 

Dok ga ne nađu, a i kasnije, i Dinamo, kamoli lošiji od Dinama, trebali bi prostudirati kako Rijeka nalazi Matjaža Keka i Igora Bišćana, i igrače za Keka i Bišćana.

Najbolje rezultate postižu oni koji se bave sobom, a ne suparnicima, sucima, savezima...

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'
FINA RIBA ZA SVAČIJI DŽEP

Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'

Manje popularna riba je jeftinija, a dostojna je zamjena za bakalar i lignje. Isprobajte frigane trlje, paštetu od molete i 'fritto misto' - neće vas 'udariti po džepu'