Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo su ozbiljna vremena. Tko bi dao ovlasti komedijašu Škori

Komentari (51)
 • Maltretirate čitatelje crvenom kartonima i blokiranjem za svako iznošenje mišljenja, a onda objavljujete kolumne osobe koja bezobzirno vrijeđa predsjedničkog kandidata, a time i znatan broj Hrvata koji ga podržavaju...

  3. 9. 2019,   13:33
  • sloboda govora, ljudska prava, democracyyyyy i ostale parole su ti to

   3. 9. 2019,   13:41
  • Trebao si vidjeti čistku u VLu. Škoro je rekao da će kao predsjednik ići i na Bleiburg (na dan obilježavanja) i u Jasenovac. Međutim, i Škoro i Klauški bi se trebali zapitati je li umjesno ici u Jasenovac dok medunarodna komisija ne utvrdi stvaran broj stradalih koji je do sada vec sluzbeno umanjivan bezbroj puta te se od 2000000 doslo do 50000 (vojni arhiv Beograd)...dakle 40 puta manje od mitska 2000000...Mnogi ozbiljni istrazivaci tvrde da i tih 50000 treba umanjiti 40 puta i da ce se tek tada doci do tocne brojke...Sto se Bleiburga tice svi znamo tocne brojke jer smo otkopali kosti i izbrojili ih...Zasto komunisti i cetnici bjeze od znanstvenog medunarodnog utvrdivanja jasenovacke istine ko vrag od tamjana? Samo se lopovi lazovi i kukavice boje istine...Bojim se da je utvrdivanje stvarnog broja zrtava od presudne vaznosti...Stvaran broj zrtava puno govori o Stvarnom karakteru svakog rezima...Tko se boji istine o Stvarnom broju zrtava? Oni koji zele manipulirati tim brojem....Zasto se toliko manipulira s tim brojem, zati sto je taj broj od izuzetnog znacaja ili zato sto je posve beznacajan? Manipulacija se vidi i u tome sto je taj broj PREMA POTREBI cas izuzetno znacajan, cas sasvim beznacajan (prema manipulatorima)....

   3. 9. 2019,   14:25
  • Barataš brojkama koje upotrebljava katolička crkva i filoustaše kada se govori o komunističkim zločinima

   3. 9. 2019,   14:36
  • Bravo!,+

   3. 9. 2019,   14:57
  • mrTrobec : NDH je fašisticka tvorevina. Nikad nitko s desnice nije niti tvrdio da nije. Škoro je dobro ustvrdio da netko ovaj narod stalno ima potrebu dijeliti i svadati. Tko? Oni koji svoje (daleko teže i daleko MORBIDNIJE - zakopavanje tisuca živih ljudi (Huda jama) ; bacanje poluživih i živih ranjenika u Jazovku ; ubijanje djece (Šestine, Huda jama i bezbrojne druge jame)) MEGA zlocine pokušavaju pravdati zlocinima pocinjenim od strane Ustaša (kojih je naravno bilo i koji su takoder za svaku osudu, s tim da su ti zlocini pocinjeni tijekom rata, a MEGA zlocini partizana su pocinjeni NAKON rata, a ni to nije zanemariva cinjenica koja cini nezanemarivu razliku u konacnom zbiru gnjusobnosti), a to pravdanje nije ništa drugo nego gnjusobni alibi za zadržavanje privilegiranih politicko-ekonomskih pozicija, te zbog istog cilja (i sveopce pokvarenosti) nije nikada provedena lustracija. Lustracija bi k tome znacila ne samo stvarno suocenje LIJEVICE sa svojom zlocinackom prošlošcu (s cime se DESNICA sa svoje strane davno suocila) vec bi to STVARNO suocenje znacilo i priznanje PRAVOG karaktera komunistickog totalitarnog režima koji bi se pod punim svjetlima reflektora pokazao daleko zlocudnijim (u stvarnosti) nego što je to bila nominalno (i stvarno, ali više nominalno s obzirom na komparaciju s Titom i njegovim vampirima) fašisticka tvorevina NDH. Zato su brojevi itekako važni. Zar ne?

   3. 9. 2019,   15:37
 • Radije Škoro nego opet Kokokolinda.

  3. 9. 2019,   13:47
 • Ja bih dao glas Pervanu samo da se kandidira. Od njega nema boljeg kandidata među komedijašima.

  4. 9. 2019,   16:13
 • Skoro je prva liga u odnosu na Kokolindu

  5. 9. 2019,   17:10
 • Naš se demokratski sustav stabilizirao i dobro funkcionira. Najveći je propust što uopće postoje izbori za Predsjednika. Njega bi trebalo birati neko tijelo akademika i sl. baš da bude s malim ovlastima. Ne možemo se mi uspoređivati sa starim demokracijama gdje Predsjednici imaju velike ovlasti, ali je sustav već kroz iskustvo oblikovao razne demokratske filtre za kontrolu jedne osobe.

  5. 9. 2019,   13:15
 • Nikako neče pobjediti favorit piscu članka ZM to je najvsžnije

  4. 9. 2019,   20:24
 • Kolko znam i u Ukrajini je pobjedija komedijaš.

  7. 9. 2019,   12:00
 • Tomo nije komedijas nego pjevac i skladatelj koji puni dvorane probaj ti skupiti nekoga da glasa za tebe

  4. 9. 2019,   18:47
 • Ako vam je frižider prazan, ako ste danima gladni - dajte glas Škori. Ako vam je glava prazna, što jest u većine hrvata - onda dajte glas Kolindi, ko joj hebe mater, nek nas sramoti i izgladnjuje još pet godina.

  4. 9. 2019,   16:11
 • Ah Klauski, TRABUNJAS...

  5. 9. 2019,   17:09