Obavijesti

Kolumne

Komentari 2

'Sve je bilo u ružičastom tonu, neka bude i kraj. Zlato je naše'

Opet Italija, dobili smo ih suvereno u skupini, možemo i u finalu. Ma nije srebro loše, ali zlato je naše. Šlag na kraju. Nagrada nakon ovako savršenog turnira

VIDEO

Opet Italija, dobili smo ih suvereno u skupini, možemo i u finalu. Pa mi smo jedini, osim Dream Teama, koji imamo sve pobjede na Igrama. Nitko drugi nije ostvario sve pobjede i kako smo započeli to natjecanje red je i da ga završimo. Sve je bilo u ružičastom tonu za nas, dobili smo Talijane, naš trn u oku Srbe i sada je opet red na Talijane. Ma ne treba nam ni gol razlika, samo da je pobjeda. Pa samo i za gol.

Zasluženo je to zlato. Bio bi to šlag na kraju. Nije srebro loše, svaka je medalja simbol odricanja i žrtve, ali nakon svega što smo postigli na ovom natjecanju, nema dvojbe, zlato nam pripada.

Ratko Rudić osvojio je sve, sad je na pragu olimpijske medalje, a nakon toga slijedi duplanje. Stvorio je savršenu momčad, pokazao je to na ovim Igrama, ima kvalitetu, iskustvo, predanost i umnost da nastavi. Motivacije mu ne nedostaje sigurno, čak ni nakon svega što je postigao, čak ni nakon danas i zlata zbog kojeg je ovdje. Zbog kojeg su svi dečki ovdje.

Pomrsili smo planove Crnoj Gori. Oni su složili momčad za zlato, za finale, ali mi smo im to oduzeli. Srbima su pohod na najsjajnije odličje pokvarili Talijani. Obje su momčadi došle u London po zlato, a sada igraju za broncu. Izjednačeni su i jednako razočarani u borbi za treće mjesto i jedva čekaju završiti sa svime i otići kući dok smo mi u finalu i imamo još razloga za slavlje. Najveće kad opet zaustavimo Talijane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odmjerili smo snage u skupini, oni kažu kako su sada spremniji za nas, kako su nas proučili, ali i ja sam pogledao stotine filmova, ali to me ne čini režiserom. Mogu oni nas posnimiti koliko žele, ali igra se ne mijenja preko noći. Napravili su što su napravili, ne mogu sada puno promijeniti i pronaći čaroban lijek za finale.

Pa imamo Pavića na golu. Najboljeg igrača prvenstva. I Tempesti je tu, ali Pavić je svjež, odmoren. Ima iza sebe sigurnost i Vićana. Kako i ne bi bio najbolji golman kada je opušten, nije više sve na njemu, ne osjeća pritisak prvog golmana. Može predahnuti jer je Vićan dostojna zamjena na golu. Mirnoća i iskustvo na golu su nam aduti, ali budimo iskreni, u prednosti smo na svim pozicijama.

Talijani pričaju o taktici, ali ići će na agresiju, igrati do granice. Moramo se samo oduprijeti tome, pokazati kvalitetu koju imamo i nadigrati ih. Opet.

Ma nije srebro loše, ali zlato je naše. Šlag na kraju. Nagrada nakon ovako savršeno odigranog turnira.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....