Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Veličanje Mirka Norca sramoti Hrvatsku, kao i Domovinski rat

Komentari (185)
 • Ako je covjek strijeljao civile, onda je ratni zlocinac i kao takvom se trebamo tako i postaviti. Slavimo pobjedu u domovinskom ratu, ali zlocince trebamo kazniti i biti svjesni toga. Ako necemo mi, zasto ocekujemo od srba da nece slaviti arkana i slicne?

  10. 9. 2018,   13:07
 • Svi koji pišu "Jugonostalgičar" i slične komentare..... VI SRAMOTITE HRVATSKU !

  10. 9. 2018,   13:30
 • Najbolje je što ovi imaju nešto protiv šešelja, a veličaju domaće koljače. Neprocjenjivo licemjerje.

  10. 9. 2018,   13:13
 • Najviše štete domovinskom ratu i vojnicima koji su bili u ratu (vojnici, dočasnici i časnici koji se nisu okaljali ratnim zločinima u skladu sa "Ženevskom konvencijom") čine ovakvi "heroji" tipa Norac, Merčep i kompanija. Ako su i koliko god su dobrog učinili sve su to svojim krivim potezima poništili i svima poštenima nabacili dio kolektivne sramote i krivice koliko god bili individualno osuđeni. Zbog takvih onaj Vučić može lagodno reći da su i Hrvati klali i ubijali. Jesu li istom mjerom ili ne nije bitno, bitno je da jesu i to je ono što je sramotno i svi koji to ne žele priznati su očito u teškom raskoraku sa zbiljom, istinom i moralom. A to neće nikako umanjiti nekakvi komentari tipa jugonostalgičar, komunjara ili nešto treće.

  10. 9. 2018,   13:45
  • Zaboravio si Glavasa....mozda najgori od svih....

   10. 9. 2018,   16:15
  • Ma moglo bi se nabrojati hrpa takvih likova ... krivnju za takvo što prvenstveno snosi politička vladajuća struktura koja to nije htjela osuditi (niti danas iskreno već samo deklarativno s figom u džepu, a onda se čudimo Srbima, a oporba kad je bila na vlasti nije se usudila to učiniti jer se bojala šatoraša i berača kestenja) te sudstvo kao produžena ruka "zna se" vlasti koje se trudilo zažmiriti svaki put kad je trebalo pokazati osjećaj za pravdu. Mi smo dopustili da nas "zna se" dovede do ovoga danas i zato je normalno da svi mladi s malo soli u glavi ne žele biti u ovom HDZ raju na svijetu. Čak im niti lova nije najbitnija, već osnovni osjećaj da živiš u normalnoj zemlji gdje se cijeni rad i znanje a da na sudovima ne vlada korupcija i pogodovanje bogatima i"zaslužnima".

   11. 9. 2018,   08:35
 • Mnoge stvari u Hrvatskoj sramote i Hrvatsku i Domovinski rat...pa i mnoge stvari koje se događaju na ovom forumu...mnogi komentari su nemprimjereni...meni se brišu komentari, daju žuti kartoni, spomije se pravilo br.5 kao prekršaj, uskraćuje se osnovno naćelo slobode govora,...dok se ti ružni i vrijeđajući tonovi toleriraju, pa se pitam ima li smisla komentirati bilo što, misliti svojom glavom, i mislio sam da je bar ovaj portal svjetlo u tunelu...izgleda da sam se prevario.

  10. 9. 2018,   17:32
 • Nekad je bilo... niko nije kriv dok ga ne osude... danas neki nisu krivi ni sa pravomocnim presudama...

  10. 9. 2018,   14:49
 • I ja sam o tome napisao komentar pa me popljuvali...svaka cast svakome na obrani HR od cetnika kao sto je Vucko ali zlocini su druga prica....inace Norac je jako arogantna i bahata osoba narocito dok je bio u sluzbi.

  10. 9. 2018,   14:43
 • Dobro da nije bilo minute sutnje za Koradea, za ciji je spomenik Generalski zbor dao novac. Inace svaka cast nasim postenim redarstvenicima i braniteljima za Hrvatsku.

  10. 9. 2018,   17:16
 • Na Indexu članak u detalje opisuje tko je / što je tzv general. Nema dovoljne kazne za takve. Ali Hrvatska država i jest u vlasti " ustašlije" koja vlada iz sjene.

  10. 9. 2018,   13:35
 • U kojem retku teksta novinar g. Klauški laže? To je tragedija Hrvatske. Desnica i prikriveni fašisti pušteni s lanca. Simpatizerima Norca:....*'¿¤₪₹#.............e to sve i još i više! ( simboli, da ne dobijem zabranu).

  10. 9. 2018,   13:07