Obavijesti

Kolumne

Komentari 15

Afera ZokiLeaks: Zavrće ventil u stanu, a iz državne kese curi

Afera ZokiLeaks: Zavrće ventil u stanu, a iz državne kese curi
1

Donosimo dramatičnu akciju spašavanja pipe: Bojna za posebno vodoinstalatersko djelovanje hitno je nazvala premijera Zoku Pipe Milanovića: Curi ti kuća Premijeru

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 11. srpnja - Premijer Zoran Milanović spasio je susjedstvo, kad već ne može svoju zemlju. Naime, iz dobro obaviještenih sigurnosnih krugova procurila je vijest da je kod Zoke u kući procurila voda. Sjajnom intervencijom Vodoinstalaterske bojne za posebne namijene Premijera su izvukli sa sjednice Vlade, koja je raspravljala o nebitnim stvarima za naciju i državu te ga odvezla na samo vodeno polje - u Premijerov stan. Premijer je zapovjedniku instalatera rekao: Moram sam napustiti sjednicu vlade da si spasim imovinu. Bog je prvo sebi stvorio pipe pa onda ostalima - rekao je premijer. 

Zvjezdani nadnevak 11. srpnja - Zoka Pipe Milanović ne samo da nije znao pronaći put izlaska iz krize, a kojeg traži već tisuću godina, nego nije znao ni gdje mu je ventil. Zbog toga su ga morali voditi doma sa sjednice Vlade RH 

- Nisam očekivao da će znati, ali znao je. Odmah nam je pokazao gdje je ulaz u njegov stan. Ventil nije znao naći, ali su ga naši izviđači odmah pronašli - rekao nam je vodoinstalater posebnih namjena. Oboružani papagajkama spriječili su daljnje curenje. Ali samo iz premijerova stana. Inače, iz državnog proračuna curi na sve strane, još se točno ne zna u čije džepove. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 11. srpnja - Dok je premijer hrabro gledao kako zavrću ventil, njegovi ministri donijeli su niz važnih odluka za budućnost njihovih prijatelja. Tako su nekim dužnosnicima, ravnateljima beskorisnih agencija, povećali sirotinjske plaće da bi i oni mogli živjeti k'o lordovi. Dokapitalizirali su Croatia Airlines, kako ta tvrtka ne bi propala, a sve da bi glavni direktor te firme, inače Ventilov frend, mogao balahati lovu hrvatske sirotinje. Da pojasnimo, Zokin prijatelj nagradio je sa stimulacijama 15 direktora Croatia Airlinesa jer su avioni slijetali na aerodrom, što je čudo neviđeno. 

Zvjezdani nadnevak 11. srpnja - Vlada hrvatskog 'prvog vodoinstalatera' donijela na sjednici i odluku da se u RH ne smije nositi krzno pasa ni mačaka kao da su to Hrvati činili stoljećima.  Za to vrijeme Zoran je objavio da piše knjigu: Kako sam tražio centralni ventil, te nastavak: Čuvajte mi ventil kao zjenicu oka svoga. Navodno im je poslao poruku neposlušnim ministrima: Nemojte da vas ja zavrnem!

Zvjezdani nadnevak 11. srpnja - Zapovjednik Data pregorio je od jada, muke, tuge, bijesa, s izmiješanim osjećajem androida, a sve zbog Hrvata. Zvjezdanoj floti predočio je da Hrvatima Premijer čovjek koji ostavi državu na cjedilu da bi otišao doma jer mu curi iz pipe. Dati je tek sada postala jasna izreka Hrvata: "Ne pitaj se što premijer može učiniti za domovinu, nego se pitaj jesi li provjerio svoj ventil". 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang