Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Komentiraj polufinale UEFA Champions League na HRT-u!

None Foto: Heineken 2

Postoje veze koje se nikada ne raskidaju, osjećaji koji se ne mogu pretočiti u riječi. Takav je slučaj s muškaracima i nogometom. U Hrvatskoj je to vrlo posebno jer svi smo mi stručnjaci.

Komentiraj polufinale UEFA Champions League na HRT-u i osvoji put na Ibizu!

Postoje veze koje se nikada ne raskidaju, osjećaji koji se ne mogu pretočiti u riječi. Takav je slučaj s muškaracima i nogometom. U Hrvatskoj je to vrlo posebno jer svi smo mi stručnjaci za najvažniju sporednu stvar na svijetu. Znamo kako treba igrati, znamo kako treba suditi, a točno znamo i što bi komentator trebao reći. Ako se i ti slažeš s tim, nastavi čitati ovaj tekst. 

Uključi se u veliki nagradni natječaj Heinekena i osvoji jedinstveno iskustvo: komentiraj UEFA Champions League polufinalnu utakmicu na HRT-u i osvoji put na Ibizu! Može li bolje: uživaš u Heinekenu, saznaš kako radi sportska redakcija naše nacionalne TV kuće, prokomentiraš polufinale i pokažeš svoje bogato nogometno znanje, a za finale dobivaš zasluženi odmor: nezaboravan vikend na Ibizi. Pridruži nam se na projekciji finalne utakmice u probranom društvu ljubitelja Heinekena iz cijelog svijeta, a nakon vrhunskog nogometa otvorite party sezonu na jednom na najluđih mjesta. Da, stvarno je tako dobro kako zvuči.

Posjeti www.heineken.com/hr, uključi se u aplikaciju Traži se komentator i budi na HRT-u. 

A oni koji nemaju takvih ambicija, mogu se uključiti kao glasači. Pogledajte sve uratke prijavljenih kandidata, glasajte za svog favorita i osvojite posebno atraktivnu nagradu za glasače.

Jeste li pronašli nagradni kod?

Dok uživate u Heinekenu i boci s UEFA Champions League etiketom, ne zaboravite pogledati ispod čepa: tamo se nalaze jedinstveni kodovi koje, uz malo sreće, možete zamijeniti za nagrade! Iskoristite nagradni kod na www.heineken.com/hr, upišite ga i pričekajte izvlačenje: jedna od 120 tjednih nagrada mogla bi doći i u vaše ruke! Mnogo je razloga za Heineken: nagrade su tek jedan od njih.