Obavijesti

Kronični problemi i bioenergija: postati svjestan svojih slabosti

Kronični problemi i bioenergija: postati svjestan svojih slabosti
2

Ljudi su zaokupirani poslovima i upuštaju se u mnoge pothvate. Tih je poslova toliko da se čovjeku čini kako je vrijeme od 24 sata prekratko za njihovo redovito obavljanje

Piće, jelo, čitanje, hodanje, sjedenje, a pored toga mržnja, hvalisanje, slavlje, tuga, smijeh, mrzovolja- sve se ove vrste djelovanja do u beskraj odvijaju. Potpuno ispunjavaju vrijeme našeg života. Ova su djelovanja povezana i razumom.

To život pretvara u puku zbirku oblikovanja koja djeluje na naš karakter i ličnost. Postoje dvije vrste djelovanja dobro i loše. Treba razmotriti utjecaj jednog i drugog  na ljudski život. Moramo se uputiti u životno putovanje  želeći dobro svima , strogo se držeći te se družiti s pozitivnim osobama. Važno je živjeti izbjegavajući loša djela, misli pune mržnje i zlih namjera i bez vezanosti za ovaj svijet.

Svatko  bih trebao sam sebe  preispitati  i uočiti svoje slabosti , te se truditi da ih ispravi. Kad čovjek uvidi  vlastite slabosti  i otkrije ih , to je isto kao da se ponovno rodio.

Kronični  problemi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema energetskoj razini, kronična se bol pojavljuje kao posljedica  kroničnih  negativnih stavova.

Kronični problemi sa sobom  nose kronične obrasce , koji pripadaju u kategoriju «takav sam i gotovo». Takve osobe zauzimaju obrambeni stav  ili emocionalno povlačenje kad su ugroženi. Sklonost neprekidnim pritužbama i  pesimističnom stavu prema životu  može biti tako snažna navika da  osoba nije svjesna  tih negativnih stavova.

Kronični negativni obrasci , stavovi i ponašanja  stvaraju kronične bolove. Kronični načini življenja  stvaraju trajne stresove  koje uznemiruju emocije  i fizičko tijelo. Neki su dijelovi tijela osobiti osjetljivi na kronične negativne obrasce, a time i na kronične bolove kralježnica( koja obuhvaća predio od ramena i vrata do donjeg kraja kralježnice) , želudac(čirevi i glava(glavobolje i migrene).

Kralježnica nalikuje termometru  koji regulira protok energije uz i niz stup kralježnice, Simbolički kralježnica predstavlja  našu sposobnost da stojimo na svojim nogama, da nosimo vlastitu težinu i odgovornost. Potrebna je prilično visoka razina svjesnosti  da bismo jasno sagledali sebe i da bismo svoje obrasce ponašanja  odvojili od dubljeg ja koje prebiva u svakom od nas.

Opis kroničnog problema:
Davor H. Četrdesetgodišnji službenik  iz Zagreba ,prvi puta je povrijedio kralježnicu  na nogometnoj utakmici, imao je bolove  u donjem dijelu leđa koji su prelazili u nogu . Nakon par sati  došlo je do kompletne ukočenosti  u predjelu leđa  i desne noge, te se nije mogao više micati. Liječnik mu je prepisao  injekcije –blokade koje su ga nakon mjesec dana vratile u normalnu životnu kolotečinu. Radio je puno sa  firmom  kojom je bio vezan rokovima pa je znao raditi cijele noći . Problem s kralježnicom nakon četri mjeseca se ponovio, opet je to bila oštra bol  koju nije uspio otkloniti nikakvim tabletama.  U to vrijeme pojavila mu se kožna alergija i osjećaj iscrpljenosti.

Od prijateljice je saznao da se bioenergetskim tretmanima može odlično djelovati na probleme koje je imao. Nije ništa znao o tome , ipak je i to htio isprobati.

Bio je fasciniran  kad je osjetio da se nakon prvog tretmana uspravio , bol  u donjem djelu  kralježnice  je iščeznula , pokreti su mu postali normalni, a, noga je postala topla. Nakon  trećeg tretmana  bio je pun optimizma i volje. Došao je na pet tretmana  tokom kojih smo komunicirali. Shvatio je da  osjećao kroničan poriv prema preuzimanju odgovornosti , čak nije bio sposoban oslanjati se na druge ljude ili im vjerovati. Smatrao je da će se cijeli sustav srušiti ako se on ne pobrine za sve.. U biti je bio pun strahova i nesigurnosti i zbog toga nije mogao vjerovati drugim ljudima.

Bioenergetski tretmani potaknuli su u njemu svjesnost , osjećaj straha i nesigurnosti u potpunosti su nestali , a vezano za to i tegobe koje su se kao posljedica toga ponovo vraćale.

Davor povremeno  dolazi na tretmane , ali prije nego što se  bilo kakve tegobe pojave.  Upravo je to dobro,  doći na bioenergetski tretman preventivno jer se poremećaj  često puta pojave. prvo na energetskoj razini , a tek kasnije se spusti na fizičko tijelo.

Savjet:
Život je putovanje, a ne krajnji cilj i na tom je putovanju važno prihvatiti sebe i druge onakvima kakvi jesmo. Neke osobe možda nam se ne sviđaju  ili ne odobravamo njihovo ponašanje . Ali život se sastoji od iskustva i smisao mu je stvaranje jedinstva punog ljubavi.

Više informacija na www.hareom.hr.

Biserka Blašković autorica knjige „Moć životne energije“

Knjiga „Moć životne energije" otkriva tajnu životne energije koja je sveprisutna,  kojom smo svi protkani. Govori o razinama ljudskog bića, zašto dolazi do bolesti, poremećaja u seksualnosti, o ovisnostima te kako ukloniti nastale probleme. Savjetuje kako postići dugovječnost i vitalnost.  Knjiga je vrlo jednostavna, u njoj svatko može pronaći rješenje za svoje probleme te ih ublažiti ili ukloniti nekom od navedenih tehnika.

Knjigu možete nabaviti u Alternativnom centru Hareom, Garićgradska 14, Zagreb

Više informacija na telefon 098 414749

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer