Obavijesti

KupiMe: 50% popusta na tri noćenja u hotelu Vela Vrata

KupiMe: 50% popusta na tri noćenja u hotelu Vela Vrata
8

KupiMe ovaj vikend donosi fantastičnu turističku ponudu - provedite 4 dana i tri noći u prekrasnom istarskom gradiću Buzetu uz čak 50 % popusta!

Ako nikada niste bili u pojesti prekrasnom istarskom gradiću Buzetu, sada imate odličnu priliku to napraviti. To je mirni, pitoreskni gradić koji se smjestio na brdašcu s kojeg ima pogled na očaravajuću rijeku Mirnu. Poznat je po svojim gastronomskim vrhuncima koja spravljaju koristeći poznatu aromatičnu gljivu tartuf po kojoj je gradić i poznat. 

Vi ćete biti smješteni u hotelu Vela vrata u kojem ćete za 1.580 kuna umjesto 3.160 kuna provesti tri noći te u kojem će vas dočekati pravi odmor od užurbanog života. Hotel je smješten u starom dijelu Buzeta i svojom je ljepotom očarao mnoge. Sobe su šarmantne, uređene tako da zadržavaju starinski izgled iako su oplemenjene suvremenom tehnologijom.

Uz ovu ponudu možete koristiti i wellness ponudu hotela s petnaest poto popusta, a čekaju vas i raznovrsne aktivnosti, izleti i istraživanja prirode. 

Sviđa vam se ova ponuda? Registrirajte se na KupiMe.hr i svaki dan potražite jedinstvene ponude od 50 do 90%.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vikend ponude u KupiMe!

U Zadru će se 20.7. održati najveće ljetno događanje na hrvatskoj obali - Adria Air Race Zadar 2011. Tamo će prisustvovat brojne zrakoplovne akrobate i natjecatelje te naravno avio zaljubljenike. Šestorica najboljih svjetskih pilota letjet će složene akrobacije između zračnih jastuka na vodi, doslovno nekoliko metara od publike. Želite ići ovu utrku? Napravite to za 37 umjesto 74 kuna i uživajte u cjelodnevnom događanju, vrhunskom programu, nagradnim igrama i zabavi. 

Sve vas i Rijeke, Splita i Zadra čeka vas test intolerancije na hranu. Ovo je vjerojatno jedna od najboljih stvari koju ćete napraviti u životu. Poznato je kako smo svi mi individualni te različito reagiramo na različite namirnice. No, kako vaše tijelo zaista reagira ne možete u potpunosti znati, osim ako ne napravite ovaj test. Za samo 893 umjesto 1.900 u Salus centru testirat će vas na čak tisuću petsto namirnica, a vi ćete konačno znati što treba jesti. 

Riječanke će još moći posjetiti i kozmetički salon Arta u kojem mogu odabrati bilo koju uslugu iz ponude za 100 umjesto 200 kuna te pri tom uštedjeti.

A Splićani i Splićanke mogu u studiju Foto Dalmaciji riješiti problem fotografija za biometrijsku putovnicu ili dokumente za 30 umjesto 60 kuna. Dok će najmlađi iz Splita moći prisustvovati dječjoj likovnoj radionici u Umjetničkom ateljeu. Za samo 81 umjesto 170 kuna najmlađi će se naučiti kreativnom izdržavanju, na raspolaganju će imati sve što je malim umjetnicima potrebno – od bojica do gline, a čitavo će ih vrijeme nadgledati i usmjeravati školovani slikari. 

Zadranke imaju priliku krenuti na posebni trening Magic Well koji je posebno osmišljen za žene. Vježba se na hidrauličnim spravama te je potrebno svega pola sata dnevno da bi se postigli željeni rezultati. Za samo 142 umjesto 285 kuna vježbajte uz stručne trenerice koje su neprestano uz vas. 

Isto mogu napraviti i Zagrepčanke. Magic Well mjesečni trening za 99 umjetno 384 kuna pomoći će vam postanete fit i u formi. 

Sviđaju vam se ove ponude? Registrirajte se na KupiMe.hr i svaki dan potražite jedinstvene ponude od 50 do 90%.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu