Obavijesti

Kvalitetne i jedinstvene prilike samo na KupiMe.hr!

Kvalitetne i jedinstvene prilike samo na KupiMe.hr!
2

Ono što je spektakularno u cijeloj priči je cijena – za samo 375 kn umjesto 750kn KupiMe.hr Vam nudi komplet karata za 3 dana za Adria Music Conference!

Kvalitetne a ujedno i jedinstvene prilike dugo se čekaju, a kada pokucaju na vrata onda ih vrlo vjerojatno možete uhvatiti samo putem KupiMe.hr! Mjesto događaja je Umag, koji će od 2. do 5. lipnja biti domaćin  Adria Music Conference-a, prve regionalne glazbene konferencije na području jugoistočne Europe. 

Okupiti glazbenu industriju, diskografe, medije, izvođače, izlagače, predavače, DJ-e i producente, plesne skupine, kolekcionare, glazbene kritičare, te poznata lica svjetske scene bio je zahtjevan zadatak čiji je operativni dio uspješno završen, a sada preostaje samo prisustvovati tom spektaklu!  Ta 3 dana Umag će biti mjesto izuzetno pozitivne energije i odlične zabave. Čuli ste dosada sigurno za Winter Music Conference u Miamiju i ADE u Amsterdamu?! Nakon što ste potvrdno kimnuli glavom mi Vam kažemo da smo Vam omogućili da prisustvujete konferenciji koja je rađena po uzoru na upravo te megaspektakle! I da, dobro ste pročitali, uz popust od 50%! 

Ako uhvatite jedinstvenu priliku i na www.kupime.hr kupite svoju kartu, između ostalog, moći ćete poslušati više od 30 eminentnih imena koja će sudjelovati na različitim diskusijama, panelima te predavanjima. Ono što daje jedinstven pečat konferenciji, zasigurno su i tri edukativne radionice poput DJ Akademije, plesne, video i audio produkcije koje će voditi svjetska glazbena imena, a svim sudionicima ponuditi će se nezaboravno i praktično iskustvo! Da, dobro ste pročitali, konačno je pred Vama prilika da naučite npr. kako napisati tekst za hit pjesmu, kako složiti najbolju plesnu koreografiju, načiti DJ-irati ili producirati! I to uz prave profesionalce! 

Zagrijavanje počinje 2.6. i to ni manje ni više nego Shapeshiftersima i to ćemo nazvati partijem dobrodošlice! I, ako ste pomislili da je i više nego dovoljno sve prethodno nabrojeno da Vas “kupimo" prevarili ste se! Čak dva dana zaredom, 3.i 4.lipnja,  dolazi spektakl unutar spektakla a ime mu je Umagination! I da zaključimo sa stilom kako to obično i radimo, reći ćemo još samo: ne propustite nastup DJ TIESTA  u petak, 3.6. te nastavite odličnu zabavu i u subotu 4.6. uz  REV RUN-a iz RUN DMC i Sebastiana Ingrossa! Sve navedeno, pristup svim predavanjima, radionicama i koncertima za 50% cijene kupite samo na www.kupime.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...