Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

10 načina kako jeftine modne stvari pretvoriti u čisti luksuz

10 načina kako jeftine modne stvari pretvoriti u čisti luksuz
1

Moda na budžetu: Hoćete dojam Tom Ford s budžetom manjim nego za Topshop? Nema problema, uz par jednostavnih trikova možete izgledati kao fashion cura...

VIDEO

1. Nosite crno 

Omiljena “neboja” najbolje skriva znakove ograničenog budžeta, a istodobno djeluje skupo. Nemate za “in” printeve i trendi boje? Nema problema, crna je spas.

2. Nabavite spandex 

Rublje jeftine haljine i suknje obično nemaju kvalitetne podsuknje pa se na njima sve ocrtava. Kako biste to izbjegli, osigurajte se spandex gaćicama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

3. Cipele od ekoantilopa 

Umjetna koža često izgleda prilično loše, posebno na cipelama. Umjesto toga birajte modele od ekoantilopa, dojam će biti znatno bolji. 

4. Zamijenite gumbe 

Sakoi i jakne kupljeni za malo novca zablistat će novim sjajem ako im zamijenite plastične gumbe. Nabavite zlatne s nekim ukrasom i postići ćete dojam da vas svi pitaju gdje ste to kupili. 

5. Pronađite pouzdanoga krojača 

Mnoge će odjevne predmete trebati prepraviti, posebice ako ste zbog niske cijene kupili neodgovarajući broj. Krojači nisu skupi, a mogu učiniti čuda. 

6. Jednostavne torbice 

Ako ste ljubiteljica zakovica i ostalih ukrasa na torbici, onda znajte da na jeftinijim modelima izgledaju jeftino. Radije birajte jednostavne varijante s malo metalnih dijelova koji ne odaju njihovu cijenu. 

7. Uložite u parno glačalo 

I sami znate da niske cijene znače i loše materijale koji se gužvaju. Najbrži način da brzo sredite jest malo prijenosno “steamer” glačalo koje će izravnati nabore u trenu.

8. Skidač mucica je ‘must have’ 

Ovaj će vas uređaj, poznat i kao “fabric shaver”, spasiti od glavne značajke jeftinih stvari - mucica koje se lijepe na sve i svašta. Ovdje nisu dovoljni ljepljivi valjci za tkaninu, ovdje treba “teška artiljerija”. Uređaje možete po prihvatljivim cijenama nabaviti u većim trgovačkim lancima. 

9. Obvezno kod postolara 

Cipele na potpeticu obvezno odnesite da im se promijeni vršak pete, a trebat će postaviti i gumu na potplat. Cipele će trajati dulje i neće imati onaj prepoznatljivi jeftini zvuk pri hodanju. 

10. Remen je važan 

Remeni koji dolaze s jeftinijim kaputima i haljinama često odaju njihovu cijenu. Zamijenite ga nekim kvalitetnijim, po mogućnosti kožnatim. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Isprobajte recept: Dodatak za kavu koji ubrzava metabolizam
ZA BRŽI GUBITAK KILOGRAMA

Isprobajte recept: Dodatak za kavu koji ubrzava metabolizam

Osim što doprinosi gubitku viška kilograma, ova mješavina kavi daje odličnu aromu. Priprema je vrlo jednostavna. Donosimo vam i recept za dodatak kavi koji će vas napuniti energijom