Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

10 poznatih dama čija tijela su se u trudnoći jako promijenila

10 poznatih dama čija tijela su se u trudnoći jako promijenila

One se nikad nisu vratile u formu u kojoj su bile prije trudnoće i to im uopće ne smeta. Bez obzira na to, one su svoja tijela prihvatile i dalje pjevaju, glume, igraju tenis i obnašaju kraljevske dužnosti

VIDEO

Ponekad se čini da su samo par mjeseci nakon poroda zvijezde ponovo u savršenoj formi. Ali, nekima treba više vremena da bi ponovo izgledale kao prije trudnoće, a neke se nikad ne vrate u staru formu. Bez obzira na to, one su svoja tijela prihvatile i dalje pjevaju, glume, igraju tenis i obnašaju kraljevske dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trudnoće zvijezda 02:41

1. Beyonce

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo je mnogo glasina oko Beyoncéine trudnoće i ona je ponekad i sama dodavala 'benzin na vatru'. Čak je i rođenje prve kćeri, Blue Ivy Carter, bilo u najvećoj mogućoj mjeri skriveno od medija. Ali sudeći po promjenama na tijelu pjevačke dive, prilično je sigurno da nije koristila surogat majku koja bi mogla obaviti ovaj težak zadatak za nju.

2. Liv Tyler

Prekrasna Liv Tyler jedna je od onih žena kojima je teško slijediti standarde savršenog tijela. Nakon svake trudnoće bilo joj je potrebno puno vremena da se vrati u staru formu. Iako više nema liniju kao prije, i dalje je prekrasna.

3. Jennifer Love Hewitt

U zadnje vrijeme se Jennifer Love Hewitt rijetko pojavljuje na televiziji jer najveći dio svojeg vremena posvećuje djeci i obitelji. Međutim, gledajući njezine fotografije, možete se vidjeti da je trudnoća imala utjecaj na tijelo glumice. Ali izgleda da je Jennifer sretna i ne da ju to nimalo ne brine.

4. Kim Kardashian

Kim Kardashian je oduvijek bila žena s oblinama, ali zapravo je njezino tijelo rezultat promjena koje su uslijedile nakon trudnoće i porođaja. Žena repera Kanyea Westa jako se trudi izgubiti dodatnu težinu. Međutim, ona je jako ponosna na dijelove tijela po kojima je poznata.

5. Christina Aguilera

Prije nekoliko godina, svi su komentirali porast Aguilerine težine. Međutim, takvi oštri komentari pojavili su se odmah nakon što je Christina rodila. Kako danas izgleda, prosudite sami. 

6. Jessica Simpson

Jessica je i sama bezbroj puta pričala kao je sklona dobitku težine i kako mora paziti što jede. Tijekom trudnoće i nakon porođaja je dobila puno kila što je vrlo često i bila tema raznih medijskih objava. U trudnoći je dobila gotovo 23 kilograma. A nekoliko mjeseci nakon poroda ponovno je zatrudnjela. 

7. Kelly Clarkson

Ova američka pjevačica je više puta pričala u medijima kako joj je teško voditi bitku s kilogramima.

- Četiri godine sam bila mršava i iznutra sam bila očajna. Ali nitko nije mario jer sam estetski dobro izgledala. Bilo je to vrlo mračno vrijeme za mene. Cijelo sam vrijeme bio u teretani - rekla je u intervjuu za američki magazin Attitude.

Danas, nakon što je rodila dvoje djece, Kelly je odlučila da će se voljeti bez obzira na to kako izgleda. 

Tajna ljepote Jennifer Aniston: Nigdje bez kreme za sunčanje
Tajna ljepote Jennifer Aniston: Nigdje bez kreme za sunčanje

8. Emily Deschanel

Emily Deschanel postala je poznata po ulozi u seriji Bones koja se emitira već 12 godina. Tijekom prvih nekoliko sezona vidjeli smo ju kao jako sposobnu i mršavu ženu. Ali u zadnjih par sezona dobila je na težini. Ispostavilo se da su promjene nastale zbog dugo očekivane trudnoće. Međutim, ona je zadovoljna svojim novim izgledom i ne pokazuje želju da se vrati na staro.

9. Serena Williams

Tenisačica Serena Williams prije 18 mjeseci rodila je svoje prvo dijete. Do posljednjih mjeseci trudnoće sudjelovala je na različitim natjecanjima i treninzima. Međutim, nakon poroda nije se vratila na staru težinu. Serena ne želi skrivati svoje tijelo pod labavom odjećom, a smatra da je njezin izgled ponosni rezultat donošenja novog života na svijet. 

10. Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea oduvijek je vitka, ali nakon rođenja prvog djeteta morala se nositi s prirodnim tjelesnim promjenama. Međutim, vojvotkinja je pokazala cijelom svijetu kako svaka majka izgleda nakon rođenja djeteta: s malo trbuha i pomalo umorna, ali vrlo sretna. Mnogi čak komentiraju da danas izgleda bolje no ikad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'