Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

10 znakova koji ukazuju da on nije pravi muškarac za vas

10 znakova koji ukazuju da on nije pravi muškarac za vas
1

Ako ste zbog njega više tužni nego sretni, vaše ga prijateljice i obitelj ne mogu "smisliti" i ne pruža vam podršku, vašu vezu ne može spasiti ni savršen seks

VIDEO

10. Nedostaje mu osnovnih manira

Nakon početne zaljubljenosti u kojoj vam se on činio "savršenim", dolazi vrijeme da procijenite ima li vaša veza budućnost te koliko ste zadovoljni odnosom. Ako vaš partner rijetko izgovara riječi poput hvala ili molim, budite svjesni da je pristojnost jedan od osnovnih pokazatelja koliko on cijeni i poštuje ljude oko sebe. Poštovanje je temelj na kojem se gradi romantična veza i bez koje ona ne može potrajati.

9. Čini vas ljubomornom

Povjerenje se zaslužuje prema ponašanju. Ukoliko vaš partner ima običaj okretati se na ulici za svakom djevojkom, ima brojne prijateljice s kojima se druži i izbjegava vas upoznati s njima, u vama će se probuditi nesigurnost i ljubomora. Ako nemate povjerenja u njegovu vjernost, ili se samo osjećate poniženo jer pred vama pridaje preveliku pažnju drugim ženama, prekinite odnos na vrijeme. Ljudska priroda i ponašanje teško se mijenja, osobito ako partner misli da ne čini ništa krivo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

8. Škrtost će vas uvijek koštati

Iako živimo u vremenu u kojem su žene savršeno sposobne zarađivati za život, no ako se muškarac s kojim izlazite nikada ne ponudi platiti račun, ili vas ne daruje sitnim znacima pažnje poput čokolade, zapitajte se kakva je budućnost takvog odnosa. Bi li mu u braku morali polagati račune za svaku stvar koju kupite da on procijeni je li taj trošak bio zaista potreban?

7. Izbjegava vašu obitelj i prijatelje

Ljudi s kojima smo bliski igraju veliku ulogu u našem životu. Ako se vaš partner protivi da zajednički provodite vrijeme s njima, to u početku ne mora predstavljati neki problem. No, s razvojem odnosa sve ćete teže odvajati vrijeme i planirati druženja na način da ste i vi i on zadovoljni. Uostalom, ako izbjegava upoznavanje s vašim roditeljima, to je jednoznačna poruka da se on ne želi obvezati prema vama.

6. Više vremena plačete nego što se smijete

To se ne odnosi nužno samo na vrijeme koje provedete u suzama, nego svo vrijeme u kojem ste tužni, nezadovoljni ili ljuti. Ukoliko promotrite svoj odnos iz druge perspektive i shvatite da ste u njemu češće nesretni nego sretni, to vam ne može nadoknaditi niti odličan seks ili noći provedene u zajedničkom zagrljaju.

5. Zbog njega glumite

Ako se ranom zorom žurite nanijeti make up na lice prije no što se probudi vaš dragi i za svaki zajednički izlazak provodite sate pred ogledalom, to govori da niste opušteni pred njim. Pokazivanje pravog lica ili ponašanja s odgovarajućim partnerom trebalo bi se odigrati spontano, a ukoliko to niste u stanju razmislite poručuje li vam možda podsvijest kako vi zapravo niste jedno za drugo.

4. Vaše ga frendice ne vole

Žene najbliže prijateljice doživljavaju kao podršku, obitelj i psihijatra. Obično prijatelje biramo prema zajedničkim interesima i stavovima u životu. Sama činjenica da se on ne sviđa vašim prijateljicama nema veze s njihovom ljubomorom, već vjerno svjedoči o tome kako se on odnosi prema vama te kako ga vide objektivni promatrači koji žele najbolje za vas.

3. Vaše želje i snovi njemu su - smiješni

Pričate mu o tome kako ste oduvijek željeli napisati knjigu ili svirati neki instrument, a umjesto ohrabrenja i potpore, od partnera dobijete podsmijeh i zadirkivanje. Naši snovi govore o tome što nas ispunjava i usrećuje, a partner koji to ne želi ili ne može razumjeti, neće moći usrećiti vas.

2. U seksu misli samo na sebe

Ukoliko je on sebičan i misli isključivo na vlastito zadovoljstvo u krevetu, ne morate previše razmišljati je li on pravi za vas. Ako ste već pokušali razgovarati s njim o tome što vas smeta, ili mu dali upute o tome što želite, a on se i dalje ne trudi ništa promijeniti, imate posla s nezrelim dječakom koji vas baš i ne voli.

1. Nikako da dosegnete višu razinu odnosa

Ako on izbjegava temu o zajedničkoj budućnosti, ili na samu pomisao o djeci odmahuje glavom, to znači da ne može zamisliti istu tu budućnost s vama. Nemojte ga opravdavati nezrelošću, jer će svaki muškarac ukoliko je istinski zaljubljen, željeti podijeliti svoje životne planove i u njih uključiti ženu koju voli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara