Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

11-mjesečna djevojčica svojom frizurom očarala je mnogo ljudi

Millie Mitchel rodila se pet tjedana prerano, rođena je carskim rezom, ali ono što je zaintrigiralo ljude na društvenim mrežama i šire jest njezina bujna kosa.

Millieni roditelji (27) kažu kako ih ljudi često pitaju nosi li njihova kći periku, naime 11-mjesečnoj djevojčici kosa seže do ramene.

-Kad su mi je dali nakon carskog reza šokirala sam se. Svi koji su ju vidjeli komentirali su kako ima puno kose koja otad brzo raste. Svi su mi rekli da će joj kosa otpasti, ali ona samo još više raste, rekla je Milliena majka Meg O'Halloran (27).

-Ima toliko gustu kosu da ju moram sušiti fenom, a to radim od kad se Millie rodila.

Foto: Promo

Millie je rođena 2.svibnja prošle godine te joj je dijagnosticirana hidrocefalusa, to jest nakupljanje tekućine na mozgu, zbog čega je Millie bila na dvije teške operacije. Meg se prepala da će joj liječnici zbog operacije morati ošišati, ali nisu, već su samo obrijali dijelove glave, no kosa joj je vrlo brzo ponovno narasla.

Milliena duga kosa otežava brigu za nju, naime, stalno se petlja zbog čega ju njezini roditelji, Meg i Marc moraju često češljat, a kad joj peru kosu koriste šampon i regenerator te posebna sredstva protiv petljanja.

None Foto: Facebook 3

Unatoč teškom održavanju kose, Meg kaže kako je sretna jer joj je kći posebna i pomalo drugačija od druge djece.

Video možete pogledati ovdje:

Komentari (31)
  • Preslatka mala ribica. Podsjetila me na moju malenu, isto tako rodjena garava i cupava da su se svi cudili koliko kose ima.

    14. 5. 2017,   10:47
  • Želim malenoj zdravlje i sretan život, za kosu ćemo lako.

    14. 5. 2017,   11:32
  • Kad sam bila trudna sa svojim sinom imala sam strahovite zgaravice... svi su govorili da tu djetetu raste kosa( babske price)... a ja njega rodila gotovo celavog😂

    14. 5. 2017,   15:34