Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

11 netipičnih svjetskih modela čija nas posebnost oduševljava

One nisu klasične ljepotice po nijednom standardu, i ne krasi ih simetrija Vitrurijevog čovjeka iz 'Zakona proporcija'. A opet su, za većinu, predivne. Vjerojatno upravo zbog toga što su drugačije i originalne

Modna industrija se stalno mijenja, a modeli nalik na lutke, kakvi su se do nedavno smiješili sa pista i reklama, svoja mjesta polako ustupaju drugačijim, nesvakidašnjim ljepoticama. Iako se kaže da je ljepota u oko promatrača, kod nekih će se djevojaka većina nas složiti oko toga da su predivne, a mnogima se i sviđa upravo originalnost koja krasi neke poznate ljepotice. 

Bee Melvnin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bee (@melvnin)

Ova ljepotica iz Gambije poglede plijeni svojim nesvakidašnjim izgledom, tamnom kožom i izrazito svijetlim očima i kosom. Bee ima preko 400 tisuća pratitelja na Instagramu, a i oni koji je do sada možda nisu vidjeli će vjerojatno priznati da ima nečeg posebnog i originalnog u njenom nesvakidašnjem izgledu.

Molly Bair

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Molly Bair (@molllsbair)

Molly, poznata i kao 'Alien Girl' (Djevojka vanzemaljac) sama za sebe kaže kako nikad ne bi rekla da će ona biti ikakvo mjerilo za ljepotu, pogotovo zato što su joj se u djetinjstvu uglavnom rugali zbog spojenih obrva i naočala. Ipak, ova se djevojka s neobičnim crtama lica smiješi s pista nekih od najposjećenijih modnih događanja, i krasi naslovnice talijanskog Voguea.

Casil McArthur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Casil McArthur (@casil_the_goat_lord)

Transrodni model Casil kaže kako 'treba puno hrabrosti da budeš što jesi', a sam(a) je to najbolje osjetila; naime Casil je rođena kao žena, a u modni svijet ulazi nakon što je promijenila spol i postala muškarac, u 16. godini. A bez obzira promatraju li je kao 'nju' ili 'njega', inspiracija je modnim autoritetima poput Marca Jacobsa i Calvina Kleina.

Adwoa Aboah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

Neki se dive njenom izgledu, a druge najviše privlači njena iskrenost. Adwoa Aboah je oduvijek bez problema javno govorila o svojoj ovisnosti o drogama, a svaki put kad izađe na pistu dokazuje da je bolje biti svoj, nego 'savršen'. 

Natalie Westling

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nate Westling (@nataliewestling)

U ovu su se mladu ljepoticu na prvi pogled zaljubili kreatori iz Prade i Christian Diora, a krasila je i naslovnice poznatih modnih časopisa kao što su Vogue, AnOther Magazine, i-D, i Dazed.

Diana Veras

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🧿 (@mynamesdiana)

Veras govori i pokazuje da je ponosna na svoje tijelo, bujn grudi i kovrčavu kosu, ne krije celulit i ne slijedi trendove, dapače, pojavom na naslovnicama Harper’s Bazaara i Teen Voguea je dokazala da ih prije stvara. A i jedna je od rijetkih s 'autentičnim' Instagram profilom, na kojem nikad ne objavljuje retuširane i 'ispeglane' fotke. 

Tierra Ouellette

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli tierra (@teething_tierra)

Danas je jedno od vodećih lica agencije Anti-Agency, specijalizirane za potragu upravo takvih, neklasičnih ljepotica. Karijera joj je rano uzletjela, ali Ouellette nije nakon toga nestala kao mnoge 'instant ljepotice' već je izgradila ime u modnom svijetu, i danas slovi za jednu od najljepših među 'netipičnim' ljepoticama.

NJIH ČAK 13! Trikovi koje zvijezde koriste da budu seksi na crvenom tepihu

Scarlett Costello

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @scarlettcostello

Dok ih druge djevojke popravljaju ili skrivaju, Costello je svoje spojene obrve prihvatila i pretvorila u zaštitni znak. A oni koji su ju zbog njih ismijavali tijekom školovanja, su joj se vjerojatno prestali rugati od kad su je Teen Vogue i Cosmopolitan stavili na naslovne strane.

Isabel Hendrix

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISABEL HENDRIX (@isabel_hendrix)

Plus-size model Hendrix ne krije kako je ponosna na svoje obline, često mijenja modni izričaj i boju kose, a kaže da 'moda ne bi trebala poznavati nikakva pravila'.

Stella Lucia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stella Lucia (@stellaluciadeopito)

Ovaj mladi model iz Austrije pozira za brandove poput Tom Forda i Alexander Wanga, i nosi revije za najzvučnija imena modne industrije, kao što su Gucci, Chanel, i Fendi.

Jazzelle Zanaughtti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli :..::jazZELLe::.:: (@uglyworldwide)

Buntovnica Jazzelle Zanaughtti vidno uživa eksperimentirajući sa svojim neobičnim izgledom, a nije joj strano ni pokazati karakter.  A upravo joj je taj karakter pomogao da se lansira među prave zvijezde modnog svijeta, te da se brzo nađe među drugim svjetskm modelima. 

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Komentari (13)
  • kaj bas moram otvorit instagram da vidim slike????

    9. 3. 2019,   20:21
  • Gdje su vremena kad su prave žene hodale pistama? Cindy, Claudia, Eva, Linda...... to su bile žene, a ne ove vješalice danas.

    9. 3. 2019,   22:52
  • andrej pejić nedostaje

    9. 3. 2019,   20:43