Obavijesti

Lifestyle

Komentari 44

11 znakova da nije zaljubljen - veza s vama mu je 'praktična'

11 znakova da  nije zaljubljen - veza s vama mu je 'praktična'

Svatko zaslužuje partnera koji će željeti samo njega, nekoga tko će mu biti saveznik. Donosimo 11 znakova koji će vam jasno dati do znanja da vaš partner nije čovjek za vas

VIDEO

Ako izlazite s nekim tko neprekidno dovodi u pitanje vaš odnos, vrijeme je da si postavite neka pitanja. A ako želite znati voli li vas partner - postoje znakovi koji jasno pokazuju njegovo 'emotivno stanje'. 

Svatko zaslužuje partnera koji će željeti samo njega, nekoga tko će mu biti saveznik, utjeha i potpora u najtežim trenutcima. 
Zbog toga donosimo 11 znakova koji će vam jasno dati do znanja da vaš partner nije čovjek za vas: 

themoviedb.org

1. UVIJEK JE ZAUZET - Netko tko je zaljubljen želi provoditi svoje slobodno vrijeme s osobom koju voli. Ako je uvijek zauzet, ima neke planove ili 'mu se ne da' - zapitajte se koliko ste mu stvarno bitni. 

2. NIJE VAS UPOZNAO S PRIJATELJIMA ILI OBITELJI - Ljudi koji su zaljubljeni i vjeruju da su s nekim s kim će i ostati neće gubiti previše vremena i brzo će vas upoznati s prijateljima i obitelji. 

3. NEĆE VAM SE OTVORITI - Ako ste ga već pitati o prošlosti, a on nije bio voljan o njoj pričati, vjerojatno ima problema s otvaranjem ljudima.

Ovaj znak horoskopa je najgori izbor za ozbiljnu ljubavnu vezu
Ovaj znak horoskopa je najgori izbor za ozbiljnu ljubavnu vezu

4. VI UVIJEK PLANIRATE KAMO I KADA IZAĆI - Vaš partner bi trebao uložiti isto toliko truda kao i vi. Veza je dvosmjerna ulica.

5. ŠALJE VAM PORUKE, ALI VAS NIKAD NE ZOVE - Kad muškarac nazove ženu to pokazuje trud i iskreni interes, ali i transparentnost jer u razgovoru nema previše vremena smisliti odgovor. Ako vas ne zove, znači da se skriva iza pisane riječi.

6. IZOSTAVLJA VAS IZ SVOJIH PLANOVA ZA BUDUĆNOST - Kad priča o događajima u budućnosti, rijetko kad ste i vi u njih uključeni. Čovjek koji je zaljubljen razmišlja o zajedničkoj budućnosti.

7. U KONTAKTU JE S BIVŠIM DJEVOJKAMA - To je veliki znak upozorenja. Ako i dalje redovito razgovara s bivšom partnericom, pitanje je koliko je taj odnos uopće 'bivši'. Ako je ozbiljan u vezi vas, ti odnosi iz prošlosti ne bi trebali imati toliko značenja.

8. IZBJEGAVA SVE OBLIKE NAKLONOSTI U JAVNOSTI - Neki dečki ne vole pokazivati svoje osjećaje u javnosti, i to je u redu. Ali ako vas baš nikad neće zagrliti ili primiti vas za ruku, zapitajte se postoji li neki ozbiljniji problem u vašoj vezi.

9. ČESTO OTKAZUJE PLANOVE - Ovako pokazuje da uopće nema obzira prema vama i vašem odnosu, piše portal Your Tango. Bez poštovanja i uvažavanja - nema dobrog odnosa. A stalno otkazivanje planova pokazuje veliko nepoštovanje prema partneru.

Ovi znakovi će vam otkriti da netko ima tajne osjećaje za vas
Ovi znakovi će vam otkriti da netko ima tajne osjećaje za vas

10. OSJEĆATE SE NELAGODNO KADA STE ZAJEDNO - Trebali biste se osjećati potpuno ugodno i sretno dok ste s vašim partnerom. Ako ste nesigurni i imate nerazjašnjenih pitanja u vezi vaše veze, to nije dobro.

11. NE TRUDI SE UPOZNATI VAS - Svatko zaslužuje biti u vezi u kojoj se osjeća bitno i poštovano. Vaš partner bi trebao željeti bolje vas upoznati, a ako vam se čini da nije zainteresiran za vas u tom smislu - vjerojatno uopće nije zainteresiran, nego mu je s vama 'praktično' biti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje