Obavijesti

Lifestyle

Komentari 103

13 savjeta za izlaske iz 1938. Za žene koje žele naći muža

Koliko god to nama zvuči suludo, mnoge žene vodile su se tim savjetima i na sve moguće načine pokušavale biti savršene udavače kojima je njihov muškarac na prvom mjestu

VIDEO

"Dame, ako želite pronaći muža, trebale bi se ponašati u skladu sa ovim pravilima..", pisalo je 1938. godine u magazinu Click Parade. U njemu se našao veliki vodič za izlaske s uputama djevojkama kako se trebaju ponašati. Možda je to onda zvučalo ozbiljno, ali danas se tome možemo samo nasmijati i pitati se kako je to sve samo nekome palo na pamet.

Evo što su savjetovali:

  • Ne pričajte o odjeći i ne pokušavajte opisivati svoju novu haljinu muškarcu. Udovoljavajte mu i laskajte pričajući o stvarima koje njega zanimaju.
  • Ne razgovarajte previše blisko s konobarom o tome koliko ste lijepo provele dan s nekim drugim. Muškarac zaslužuje i želi svu vašu pažnju.
  • Muškarci ne vole kada djevojke posuđuju njihovu maramicu i zamažu je ružem. Šminkajte se dok ste same, a ne tamo gdje vas on može vidjeti.
  • Nemojte biti sentimentalne i ne pokušavajte ga natjerati da kaže nešto što ne želi tako što ćete manipulirati njegovim emocijama. Muškarci ne vole suze, posebno ne na javnim mjestima.
  • Nemarna žena nikad neće privući džentlmena. Ne pričajte dok plešete, jer kada pleše, muškarac želi plesati.
  • Nemojte biti previše prisne sa svojim pratiteljem tako da ga milujete u javnosti. Svako otvoreno pokazivanje emocija je odraz lošeg odgoja, i to muškarca najčešće posrami i ponižava.
  • Nemojte napadno razgovarati s drugim muškarcem. A vrhunac bi bio da se onesvijestite od previše alkohola.
  • Ako padnete u nesvijest zbog previše pića, tada vas vaš pratitelj vjerojatno više nikada neće pozvati da zajedno izađete.
  • Spremajte se u svojoj sobi, čuvajte svoje draži! Budite spremne kada muškarac dođe po vas, ne dozvolite da vas čeka i dočekajte ga sa osmijehom.
  • Ne sjedite u neobičnim pozama, i nikad nemojte izgledati kao da vam je dosadno, čak i ako je. I pripazite, morate li žvakati kaugumu (što se ne savjetuje), žvačite je tiho, zatvorenih usta. 
  • Nemojte previše piti jer muškarac očekuje da se ponašate pristojno cijelu večer. Piće čini da neke djevojke izgledaju pametnije, ali većina njih ispadne smiješna.
  • Ne koristite retrovizor u autu da popravite šminku. Muškarcu je on potreban tijekom vožnje i nervirat će ga to što se mora okretati da bi vidio što je iza njega. 
  • Ako vam je potreban grudnjak, nosite ga. Ne povlačite suknju prema gore i pazite da vam se čarape ne naboraju.

Pogledajte kako je to tada izgledalo:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise