Obavijesti

Lifestyle

Komentari 100

20 super ideja za ljetni spoj - vinarija, noćni piknik, lunapark

Nemojte dopustiti da vas vrućina spriječi u uživanju s partnerom. Mali, ali slatki sastanci dodatno će ugrijati vaše srce... Uživajte u noćnom pikniku, u ribolovu ili vožnji biciklom

VIDEO

  1. Lokalna vinarija - otiđite na izlet u obližnju vinariju, isprobajte nove okuse i uživajte u okolnoj prirodi.
  2. Noćni piknik - ponesite dekice, hranu, fenjere ili zapalite logorsku vatru. Sve to garantira vam mega romantičnu večer.  Napomena - mobitele ostavite doma.
  3. Masaža - pružite svojoj boljoj polovici masažu za pamćenje. Malo ulja, malo leda i seksi noć može početi.
  4. Spoj na klupici u omiljenom parku - nađite se u suton i donesite domaći desert. Uživat ćete u okusu i pogledu.
  5. Lunapark - zašto bi se samo djeca zabavljala u lunaparku? Otiđite zajedno, zaboravite na sve brige i uživajte zajedno!
  6. Vozite bicikl umjesto auta - ne postavljajte ciljna odredišta, jednostavno se vozite. Istražujte svoj grad i obližnje ulice. Potom se skupa odvezite na sladoled. 
     
  7. Ohladite se - na bazenu. Uzmite svojeg partnera i priuštite si dan odmora i uživanja na bazenu. Sunce, voda ( i raznolika ponuda) će vam napuniti baterije za vruće ljetne dane.
  8. Pijte koktele na terasi - Postoje jako jednostavni kokteli sa samo par sastojaka. Priuštite si večernji odmor uz, na primjer, limunadu "pojačanu" votkom i imat ćete osjećaj kao da ste u vlastitom koktel baru.
  9. Večer igara za odrasle - mogla bi pojačati seksualne apetite. Probajte poker na skidanje ili neku seksi okladu i sigurno nećete požaliti.
  10. Postanite MasterChef svoje kuhinje - zajedno odaberite recept i bacite se u svoju kulinarsku avanturu. Sjeckajte zajedno, pijuckajte omiljeno piće i uživajte u zajedničkom kulinarskom remek-djelu.  
  11. Predstave na otvorenom - mrak, zvijezde, pozornica i mirisi ljetne noći stvorit će sjećanja za pamćenje.  
  12. Ples puno govori o partneru - kako se kreće i koliko ga/ju vodi glazba može vam biti izvrstan pokazatelj njihovih osjećaja. Par visokih peta, hladnih koktela i vruća salsa može biti velika prekretnica.
  13. Planinarenje je fantastičan izbor za ljude koji većinu svojeg vremena provode na asfaltu. Zelenilo, zvuk ptičica i mirisi drveća idealna su prilika da se ponovo povežete s prirodom.
  14. Utakmica - želite li izbaciti svu negativnu energiju, ovo je prava stvar za vas. Navijajte za svoj tim, objašnjavajte sucu što je sve krivo napravio (ili čovjeku do vas), smijte se, vičite zbog svakog zabijenog gola/koša i podignite taj adrenalin malo...
  15. Zvjezdarnica - idealna ako imate potrebnu za tihom romantičnom večeri. Zvijezde i noćni šumovi potaknuti će vas da se povežete s cijelim svemirom i priuštite si jednom novo iskustvo.
  16. Ribolov - je idealan za sve premorene parove kojima samo treba malo tišine i odmora. Ovakav tip odmora zapravo je izvrsna kamuflaža. Par hladnih pića, stolić, udica i voda... Treba li vam išta više?
  17. Zaradite zajedno - spojite korisno sa zabavnim i organizirajte dvorišnu rasprodaju. Izbacite sve iz kuće što na što niste obratili pažnju zadnjih sezonu, dvije, spustite cijene što više, zabavite se prodajom i razgovorom sa susjedima, a sa zaradom si priuštite večer u finom restoranu.
  18. Sladoledna rapsodija je stvorena za sve sladokusce. Priuštite si sladoledni kup s voćem i čokoladnim preljevom. Podijelite sa boljom polovicom i za tren će postati još slađe.
  19. Organizirajte zabavu. Dogovorite se sa svojim partnerom i pozovite prijatelje na roštilj ili večer društvenih igara. 
  20. Izlet do plaže - priuštite si ovaj odmor, makar na jedan dan. Pijesak, sunce i more izliječit će sve vaše brige.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara