Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

24 najbolja savjeta za najstrastveniji seks ikad!

24 najbolja savjeta za najstrastveniji seks ikad!
1

Postoji li povjerenje među partnerima, nijedna fantazija neće biti neobična, a “lude” ideje poput vezanja, bičevanja i seks-igračaka začinit će seks

VIDEO

Imate li sjajan seks, znajte da uvijek može biti bolji. A ako ga nemate i između plahti je zavladala dosada, postoje savjeti za najbolji seks ikad. Važno je znati kako vas hrabrost i znatiželja u krevetu ne čine čudacima ni luđacima. Da seksualni užitak nije više tabu, dokazuju Amerikanke - njih 17 posto probalo je vezanje, 20 posto nosilo je povez na očima tijekom seksa, 30 posto uživa u analnom seksu, 62 posto masturbira, 40 posto rabi vibrator, 70 posto voli stimulaciju klitorisa, a 18 posto oralni seks. Više nego dovoljno dokaza da se nesmetano i bez predrasuda može opustiti te isprobati nove poze, scenarije ili seks-igračke.
>>>Češće kažite “da” seksu, čak i ako niste raspoloženi. Ubrzo ćete osjetiti mnogo snažniju povezanost s partnerom
>>>Patite li zbog bolnoga seksualnog odnosa, popričajte sa seksualnim terapeutom. “Razlog bolnom seksu može biti i emocionalne prirode, osobito za žene koje su odgajane u religoznom okruženju ili su seksualno zlostavljane u mladosti”, kaže Michele Sugg.
>>>Neki lijekovi, poput antidepresiva ili lijekova za krvni tlak, pa i kontraceptivne pilule, mogu oslabjeti seksualni naboj. Osjetite li da gubite interes za seks, zatražite savjet liječnika, koji vam može prepisati manju dozu ili novu terapiju.
>>>Rijetko što tako utječe na seksualnu motivaciju kao nehigijena. Intimna higijena imperativ je svakog odnosa
>>>Zaboravite sve što ste vidjeli u filmovima - samo 30 posto žena može doživjeti orgazam penetracijom. Ipak, nije sve na vašem partneru, dodirujte se sami. “Unesite i svoj dio odgovornosti za vlastito seksualno zadovoljstvo”, kaže terapeutkinja Sugg.
>>>Pogledajte film za odrasle. Ako niste ljubitelj tuđeg seksa - kreirajte vlastiti, a pritom se ne morate snimati: opišite svoje fantazije u dnevnik ili, ako ste hrabriji, pošaljite ih na svoj blog. Komentari čitatelja mogli bi dopisati vaš scenarij.
>>>Želite li snažnije i češće orgazme, održavajte Kegelove mišiće u formi. Krajnje je jednostavno - stežite i opuštajte mišiće, a to možete činiti i sjedeći u uredu ili dok vozite automobil. Za odličan učinak preporučuje se od 20 do 30 stezanja svaki dan.
>>>Muškarac će cijeniti svaku uputu o onom što ženu zadovoljava. Ona ne treba šefovati, dovoljno je reći što vas izluđuje. Ako i dalje ne dobivate ono što trebate, uzmite ga za ruku i odvedite tamo gdje želite, pokažite mu gdje i kako želite da vas dodiruje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku