Obavijesti

Lifestyle

Komentari 142

4 tajne muškog orgazma - o tome većina žena ne zna ništa

4 tajne muškog orgazma - o tome većina žena ne zna ništa
1

Muškarci su jako dobro svjesni svog tijela, i ako vam kaže da nije znao da će tako brzo doživjeti vrhunac, sigurno laže. Iznimka jedino može biti prilikom prvog spolnog odnosa

VIDEO

1. Muški mozak tada ne radi

Nema ga. Off... Mozak bye-bye. Muškarci pojma nemaju što se događa tijekom orgazma. To je situacija u kojoj su potpuno opušteni i ne razmišljaju ni o čemu. Iako traje samo sekundu ili dvije, prolazi kroz cijelo tijelo i to je jedina stvar koja je u tom trenutku u fokusu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Savjeti za bolji seks 00:51

Žene često misle da u tom trenutku dečki imaju nešto na umu. Jednostavno je - nemaju. 

2. Točno znaju kada će doći do vrhunca

Nemojte vjerovati u priče o "slučajnoj" ejakulaciji. Svaki muškarac tijekom seksa može osjetiti nakupljanje sperme u penisu, piše Cosmopolitan. Isprika kao "nisam bio svjestan da sam toliko blizu" nije istinita.

Jedina iznimka ovom pravilu je prvi seksualni odnos, s prvim orgazmom, u kojem muškarac još ne zna što se događa ili što radi.

3. Brži su sami

Svaki muškarac je poseban i svjestan što točno treba učiniti da dođe do vrhunca. I to je jedini razlog zašto će puno brže to ostvariti sam.

Nije da je muškarcima draže sve raditi sami, ali što se tiče efikasnosti i brzine kojom dolaze do orgazma -  tada su jednostavno najbrži. Često će u samom seksu muškarci par sekundi prije vrhunca preuzeti kontrolu od žene. I to nije ništa loše. Samo je efikasnije.

4. Poslije seksa muškarci se trebaju pomokriti

Poznato je da većina žena nakon seksualnog odnosa ide na toalet, ali ono što rijetko koja zna je da se i muškarci nakon seksa trebaju pomokriti.

Osušeno sjeme u penisu može izazvati nelagodu, ali i problem kod sljedećeg mokrenja kada se može dogoditi da se zbog neprohodnosti mlaz razdvoji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara