Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

5 najluđih znakova Zodijaka, a jedan od njih se posebno ističe

None Foto: Dreamstime

Različite su razine ludosti u svakom od nas i dok će se Lavlja divljina odraziti u mijenjanju života u jednom danu, Djevica će to pokazati aktivističkim ekstremizmom

1. Škorpion

Definitivno je najluđi od svih horoskopskih znakova. Kad nešto želi naći će način da to ostvari pošto-poto, bez obzira koliko pravila će pri tom prekršiti i pri tom se ludo zabaviti. Osim toga, s njim nikad ne znate na čemu ste točno jer svoje mračne strane zamaskira humorom. Ako vam se dogodilo da se nakon njegovih morbidnih šala pitate je li to zbilja bila samo šala, niste jedini.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Lav

Kada su u svojoj divljoj fazi premiještat će brda i planine, a nije im strano u jednom danu potpuno promijeniti život. To može doslovno značiti da će danas dati otkaz i sutra već otputovati na drugi kraj svijeta. 

Family vacation lifestyle. Happy woman with raised in air hand s | Autor: 123RF Foto: 123RF

3. Blizanci

U sebi imaju divlju crtu koja ih ne sprečava da učine bilo što što si zacrtaju. Odlučili su planinariti? Ciljevi su im uvijek visoko. Nije zabavno popeti se na Sljeme, oni će odmah razmišljati o Mount Everestu. 

Foto: Dreamstime

4. Djevica

Ludost Djevice je potpuno drugačija. Ona je divlja u smislu da je u stanju organizirati demonstracije, vezati se lancima ili slikati gola kako bi istaknula nepravdu ili se izborila za neki svoj aktivistički cilj.  

Extinction Rebellion activists strip off in House of Commons public gallery in London | Autor: SOCIAL MEDIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: SOCIAL MEDIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

TIHI SIMPTOMI Nokti nam 'šalju' poruke: Ovih 8 promjena nemojte ignorirati

5. Ribe

Njihov talent i šarm su dovoljno zabavni da postanu viralni. Nemojte se iznenaditi ako vaši prijatelji Ribe snime nešto ludo o čemu će sutradan cijeli svijet pričati. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (7)
  • Realno sam mislio nema šanse da nema riba...i ludji smo i više no što text svedoči...naravno pozitivno ludji😏

    4. 10. 2019,   21:18
  • ribe definitivno zaslužuju biti na ovom popisu..u stanju su smisliti svakakve nepodopštine(pozitivne) i svaki put originalni.

    4. 10. 2019,   15:30
  • jel to zodiac wheel? 😂😂😂

    4. 10. 2019,   15:34