Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

5 nestašnih znakova Zodijaka: S njima ste uvijek u problemu

None Foto: Dreamstime

I dok neki taje svoju nestašnost i misle da nemaju mana, drugi je žele naglasiti. Ovo su pet horoskopskih znakova koji će vas uvući u nevolju i zadati probleme

Nestašluk može imati različita značenja. Neki ljudi s tom osobinom su samo malo živahniji, dok drugi vole izazivati probleme i raditi sve po svom i ne obazirati se na druge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovih 5 znakova su najnestašniji: 

1. Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Budući da je 'djevica' zodijaka, Djevica bi voljela da svi vjeruju da ona ne posjeduje lošu osobinu, ali to nije istina. Djevica je najnestašniji znak Zodijaka. Zato, ako tražite partnera za zločin ili za bilo koju drugu vrstu nestašne aktivnosti, Djevica je ta kojoj biste se trebali obratiti. 

2. Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Vaga živi zato što je nestašna i želi da to svi znaju. I dok Djevica skriva svoju nestašnost, Vaga je želi naglasiti. 

Man showing a sweaty and stinky underarm HIGIJENSKI HOROSKOP Djevica miriši, Strijelac ne baš: Ovi znakovi se najmanje peru!

Savršena kombinacija šarma i manipulacije i potrebe da izgledaju dobro dok je šarmantna i manipulativna, Vaga je zločesta na znanstveni način. Što je čudno, jer su Vage obično loše u znanosti.

3. Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Ono zbog čega se Blizance smatra lošima je njihova sposobnost varanja drugih. Oni vole varati kako bi stvari okrenuli u svoju korist. S lakoćom će zavesti ljude, a zatim ih prevariti, bilo u romantičnom smislu ili u svakodnevnom životu.

Foto: Dreamstime

4. Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Strijelci su pomalo problematični jer ih nije briga za druge. Rijetko kad uzimaju u obzir tuđe osjećaje niti ih zanima hoće li se oni brinuti o njima. 

ZAPISANO U ZVIJEZDAMA Apstinencija prema Zodijaku: Kako prežive život bez seksa

Upravo ih takvo ponašanje svrstava na listu problematičnih. Iako ovakvim ponašanjem na kraju samo povrijede sebe, uvijek trebate biti oprezni ako svoje srce želite dati Strijelcu.

5. Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Kao najviše raspoložen i neovisan znak Zodijaka, Vodenjak svoju nestašnu reputaciju stječe samo zato što je živ i radi svoj posao. Njegova nestašnost rezultat je najviše onoga kako ga drugi doživljavaju, piše YourTango.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Komentari (10)
  • Istina.

    24. 9. 2019,   13:53
  • Ufff, te nestašne vage, treba ih kazniti, treba ih disciplinirati, zato i izazivaju jer to žele... 😜😉😘

    24. 9. 2019,   14:49
  • Jupi, nema me među ovih 5.

    24. 9. 2019,   22:49