Obavijesti

Lifestyle

Komentari 145

6 horoskopskih znakova koji ne znaju kako biti dobar prijatelj

6 horoskopskih znakova koji ne znaju kako biti dobar prijatelj

Zvijezde ne kriju samo tajnu naše osobnosti, već i to kakav je tko u odnosima sa drugima. I dok neki jedva čekaju da im se povjerite i da vas saslušaju, drugima se to možda baš i ne da

VIDEO

Neki imaju sve potrebne kvalitete da nekome budu odlični prijatelji, a drugi su za to možda previše sebični ili jednostavno nisu zainteresirani za tuđe probleme. A evo kojih biste se znakova trebali kloniti ako tražite iskrenog i odanog prijatelja.

Blizanac

Kad je riječ o prijateljstvu, dvostruka strana znaka Blizanaca dolazi do izražaja. Prijateljstvo im je važno, ali je barem  jedna njihova strana uvijek skeptična i negativna kad je riječ eo prijateljstvima. Blizanci oduvijek teže grade povjerenje prema drugima jer su po prirodi nepovjerljivi. A iako često razmišljaju o prijateljstvu, rijetko se kad negdje dovoljno dugo zadrže da bi imali prilike s nekim izgraditi pravi prijateljski odnos.

Pokretanje videa...

04:19

Vodenjak

Previše su egocentrični i okrenuti sebi da bi imali vremena stvarno se potruditi oko nekoga. I kad su s nekim prijatelji, sebični su, pa će obično napraviti samo ono što je njima  u interesu. Biti ćete iznenađeni koliko mogu biti hladni kad je riječ o prijateljstvu, a prijatelje će često ignorirati, odbacivati i ismijavati. Ukratko, ovaj znak nije nimalo vrijedan vašeg prijateljstva.

Vaga

Vage su često podmukle i malo što im je sveto. Poštuju samo sebe što je njima skroz u redu, ali ne i onima koji se s njima druže. Ideja o prijateljstvu je Vagama super i sviđa im se ideja da dvoje ljudi nešto dijeli, ali iskreno prijateljstvo je ipak za nekog drugog. Imati prijatelja Vagu znači konstantno živjeti u strahu od izdaje.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka često neće ni glumiti da na njih možete računati. Odmah će vam otvoreno reći da nisu dobri prijatelji i da se na njih ne možete osloniti.  Zato se nemojte previše iznenaditi kad se vaš prijatelj Strijelac ne pojavi kad ste se dogovorili, ili vas ne sluša dok pričate. Ipak su vas na vrijeme upozorili i morate priznati da su bili iskreni.

Rak

S njima je teško, ali to je većini jasno tek kad ih malo bolje upoznaju. Postoji razlika između 'biti prijateljski nastrojen' i biti pravi prijatelj. Rakovi su druželjubivi i otvoreni, ali kada je riječ o povjerenju, Rak će vas iznevjeriti iznova i iznova. Zato im kao prijateljima nemojte previše vjerovati.

'Radije pogledam gola ženska stopala nego gole grudi i guzu'
'Radije pogledam gola ženska stopala nego gole grudi i guzu'

Djevica

Prava istina o prijateljstvu s Djevicom nije u tome da su oni loši prijatelji, nego da ćete se uz njih često nalaziti u situacijama da ste si dobri, pa malo opet niste, pa ste opet 'najbolji prijatelji', pa opet ne razgovarate, itd.  Djevice su impulzivne i nepredvidive, a raskidaju prijateljstva bez prevelike grižnje savjesti, piše YourTango.com.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru