Obavijesti

Lifestyle

Komentari 94

6 mentalno najjačih znakova koji podnose i najteže probleme

6 mentalno najjačih  znakova koji podnose i najteže probleme

Oni uvijek uspijevaju prebroditi i najteže životne situacije. Njihova snaga se pojavljuje u najgorim trenucima kad su poznati po tome da stisnu zube i idu dalje

VIDEO

1. Strijelac

Dreamstime

Budući da Strijelci žive u vlastitom umu cijelo vrijeme, oni su itekako sposobni skupiti snagu i stisnuti zube. Jako dobro procesuiraju informacije i imaju puno različitih mehanizama koje koriste kako bi se nosili sa stresom. 

Ako se Strijelci nađu u neugodnoj ili opasnoj situaciji jako brzo će pronaći način kako se iz nje izvući. I to obično rade bez prevelike buke, tiho i jednostavno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

2. Ovan

Dreamstime

Ono što Ovnove čini jakima je to što se vole postavljati u opasne situacije i tražiti iz njih najbolji mogući izlaz. Pronalaze opasnost, mentalnu ili fizičku, kako bi sami sebe isprobavali i testirali svoje sposobnosti. i to ih čini mentalno najjačim znakom u horoskopu.

Oni su nevjerojatno hrabri, oni će sve preživjeti i napredovati, a iz svih nedaća koje su prošli će svaki put izaći jači i sposobniji.

3. Lav

Lav to može. Samo ga pitajte, izazovite ga. On sve može, i ne, to nije šala. Ako se Lav odluči nešto napraviti ili riješiti, smatrajte taj zadatak obavljenim - jer Lav će to i napraviti. On ima nevjerojatnu mentalnu izdržljivost.

Mnogi poznati i nevjerojatni ljudi su rođeni u znaku Lava, ali njihova postignuća su više mentalna i znanstvena, nego fizička. Vole biti u centru pažnje, ali da bi izdržali toliku pozornost, svjesni su da moraju imati i mentalnu snagu izdržati pritisak i isporučili obećano.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

4. Škorpion

Škorpioni imaju mentalnu snagu poput sadista, zlobnu i izdržljivu, piše Your Tango. A Škorpioni su stvarno najveći sadisti Zodijaka, oni obožavaju bol. 

Ali da bi uživao u boli, trebaš za to biti mentalno sposoban, izdržljiv i usmjeren - moraš biti sposoban zaobići i potisnuti osjećaje i uči u tu ulogu nadljudske zlobe. Za to je potrebno mnogo volje i talenta, što nijedan drugi znak nema.

5. Bik

Bikovi su jako odlučni, a budući da su jake fizičke snage, nije teško za pretpostaviti da su sposobni pretrpjeti mnoge životne nedaće. Tvrdoglavi i prepuni energije Bikovi su poznati kao "sila prirode" s kojom nema zezancije. 

Iako se za Bikove ne može reći da su primjer mentalnog zdravlja, itekako su usmjereni, odlučni i izdržljivi kad to žele biti.

6. Rak

Rakove se često smatra slabima, kućanskim tipovima, koji se stalno žale na svoju tešku sudbinu. Kako bi se obranili od svijeta i neželjene sudbine, Rakovi stvaraju velike obrambene zidove čistom izdržljivošću i usmjeravanjem na pozitivno.

Oni su fantastični posrednici, veliki mislioci, planeri, dizajneri i organizatori. Znaju kako obaviti posao, pogotovo kad drugi misle da to oni ne mogu.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...