Obavijesti

Lifestyle

Komentari 130

6 znakova da je vaš partner na pola puta spreman za prekid

6 znakova da je vaš partner na pola puta spreman za prekid
1

Tiha "misa" za večerom, izbjegavanje i nezainteresiranost za bilo kakvu raspravu, gomilanje elektroničke opreme i stalno spominjanje kolegice znaci su za uzbunu

VIDEO

Više od 50 posto  pripadnika jačeg spola priznaje kako će svojoj boljoj polovici priznati da su nesretni ili razmišljaju o prekidu tek ako zaista namjeravaju okončati vezu, pa suptilno čitanje njihovih znakova može pomoći u razrješenju situacije.

1. Kupovanje zabavnih uređaja

Zanimanje za gadgete, LCD ekrane, igraće konzole, računala i sličnu opremu svojstvena su većini muškaraca, no iznenadan interes za njih može biti pokazatelj da vam je odnos u krizi.

Romanopisac i ljubavni savjetnik Charles Baxter otkriva kako se muškarci često nesvjesno oboružavaju zabavnim sadržajima koje im odvlače pažnju od problema u životu. Ako vaš partner odjednom svaku večer igra igrice, zabavlja se na kućnom kinu ili samo surfa u potrazi za novim stvarima, moguće je i da priprema teren kako bi imao razonodu u usamljenim danima nakon prekida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Tihe večere

Iako je ponekad sasvim prirodno sjediti i večerati u tišini, ako si na kraju radnog tjedna na romantičnoj večeri nemate ništa za ispričati, vjerojatno je da stvari između vas ne stoje baš najbolje. Sumnje su još veće ako vi pokušavate inicirati razgovor, no dobivate samo kratke i jednosložne odgovore iz kojih je nemoguće nastaviti komunikaciju.

3. Ne da mi se opet o tome raspravljati

Iako su svi ponekad skloni izbjegavati svađe, u onom trenutku u kojem muškarac po tko zna koji put zaredom okreće leđa, nezainteresiran za ono što imate reći, tada ste u problemima. U zdravim odnosima, partneri će iskazati svoje nezadovoljstvo riječima, a okrenuti leđa može samo onaj koga nije strah da će druga strana otići ili ga jednostavno nije briga ako otiđe.

4. Znate previše o kolegici s posla

Ako se sve više priča vrti oko jedne te iste ženske kolegice s kojom se vaš partner navodno jako dobro slaže, vrijeme je da se upali lampica za uzbunu. Čak i ako on to prijateljstvo predstavlja kao nevino ili vas čak možda i upozna s njom, gradnja bliskih odnosa, dopisivanja i druženja s kolegicom koja mu zaokuplja pažnju tipičan je primjer emocionalne nevjere.

5. Bespotrebno izazivanje svađe

Počinje li vaš partner odjednom prigovarati, bilo zbog neslanog jela, neopranog rublja ili preglasnog TV-a, to su tipični znaci izazivanja svađe i toga da mu idete na živce. Nemojte nasjesti takvim trikovima, već otvoreno pitajte u čemu je problem i nabrojite sve situacije kojih se sjećate u kojima je izazvao svađu, kako biste ga razoružali argumentima i došli do srži samog problema.

6. Ne zanima ga stvaranje novih iskustava s vama

Ako vam se svaka večer odvija prema ustaljenom rasporedu, uvijek jedete istu hranu, gledate TV i on nema volje isprobati ništa novo, dok je sa svojim prijateljima spreman za razne avanture, tada vašu vezu nesumnjivo dovodi u pitanje. Bilo da vas uzima zdravo za gotovo ili to čini namjerno, ključ uspješne veze je stjecanje novih iskustava u kojima vaše poznanstvo i broj zajedničkih doživljaja raste.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje