Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

7 ekstremnih priča s momačkih večeri - slomovi, otkrića, gljive

Svatko tko ide na momačku očekuje ludi provod, većina ispadne prosječno, ali neke momačke će se pamtiti cijeli život. I to uglavnom ne po dobrom, već po nezamislivim situacijama...

1. "Najgluplja i najsmješnija 'tajna' momačkih je da je mladoženja obično toliko pijan da jedva može stajati. Stoga, buduće supruge, ako se bojite da će napraviti nešto glupo ili neodgovorno, smirite se. Vaš dragi je obično prepijan da bi uopće mogao sam stajati, a kud planirati neku nepodopštinu. Iskreno, film Hangover je malo pretjeran, ali izvrstan primjer ciljeva svih momačkih..." - Luke (29)

BIRAJTE BITKE 6 trikova uz koje ćete se lakše nositi s majkom svog dragog

2. "Na zadnjoj momačkoj na kojoj sam bio mladoženja je imao pravi filmski slom živaca. Cijelu noć je pio, plakao i vikao "Ne želim se oženit!". Dečki nisu znali što da rade, a meni je bilo nevjerojatno neugodno jer si inače nismo nešto bliski. Nakon cijele noći plakanja i urlanja, sljedeći dan na svadbi je bio normalan. Valjda je to izbacio iz sistema. Ali, gledajući uzvanike jasno je bilo da nikome od nas koji smo bili na momačkoj nije ugodno." - James (29) je otkrio Cosmopolitanu

Foto: themoviedb.org

3. "Ova priča mi je ispričana valjda sto puta, a iz milja ju zovem "Tatino otkriće". Tatini prijatelji su mu za momačku unajmili striptizetu, koja je imala malu tajnu. Pri kraju striptiza je pozvala mojeg tatu da joj ustima skine gaćice. Zamislite samo njegovo lice kad su gaćice krenule prema dolje, a unutra iznenađenje!!!" Michael (33)

Foto: themoviedb.org

4. "Ova priča nije za ljude sa slabim želucem. Ipak na divlje noći ljudi imaju divlje uspomene. Ovaj mladoženja, ali ni nitko drugi nikad neće zaboraviti njegovu momačku. Priča ide ovako nekako: Usred plesa striptizeta je pokušala neki manevar nogom koji je završio tako da je mladoženju s metalnom potpeticom porezala po licu. On, pijan i inače kratkog fitilja, nakon što je shvatio da mu krv curi niz obraz, ju je odgurnuo vičući na nju i govoreći joj razne prostote. Na njegovom licu je porezotina od nekih 10-ak centimetara. Pazite, ovo je dva dana prije vjenčanja. Potpuno je poludio. Krenuo je za njom, ona je počela trčati, druga striptizeta joj viče da bježi dok nas gađa stolicama. Svi pokušavaju obuzdati mladoženju. Odjednom ulazi u prostoriju frajer koji izgleda kao bivši ragbijaš, uzima jednu curu za ruku, pa drugu i vuče ih van. Mladoženja ide za njima, trči prema autu, ali u međuvremenu su oni ušli u auto i pokušali krenuti. Mladoženja i još par njegovih prijatelja okružuju auto i počinju ga udarati nogama. Ja idem za njima, u šoku, ne vjerujem što vidim, dok oni stolcima, nogama i limenkama pive udaraju auto. Na kraju, ragbijaš krene preko cementnog bloka na parkiralištu koje odjeljuje parking i odere si cijelo podvozje... Ja i dalje u šoku." - napisao je anonimni muškarac za The Talko

Foto: Screenshot Youtube

5. "Uništili smo se alkoholom i onda smo potpuno uništili sobe u kojima smo spavali. Napili smo se kao majmuni i nekom je palo na pamet da napravimo vodeni tobogan od zastora u tuš kabinama. Strgnuli smo zastore, posložili ih jedan do drugog i zalili vodom. Naravno da je u roku desetak minuta netko od osoblja vidio što radimo i prijavio nas. Tu večer smo spavali u autima, a mladoženja je još trebao platiti i svu štetu. - Pete (31)

Foto: Imdb/Promo

6. "Ovo nije toliko ludo, koliko je tužno. Bili smo u striptiz klubu, a mladoženjin kum je inače malo težak i napasan, tako da je ubrzo preuzeo kontrolu nad cijelom momačkom. Svakih pola sata naručivao je striptizetu koja bi plesala u krilu mladoženje s posebnim zahtjevom da mladoženju "šamara grudima". Ubrzo nakon našeg dolaska došla je i njegova buduća žena sa svojim prijateljicama, koja je bila ljuta što smo tamo jer su se dogovorili da za momačku nema stripera ni striptiz klubova. Nastala je ogromna svađa. Kum, još luđi nego prije platio je da sve djevojke dođu mladoženji i plešu samo za njega, dok mu je buduća supruga sjedila u pozadini s prijateljicama i plakala." - Denis (41) 

Foto: Themoviedb.org

7. "Znate da ste bili na bolesnom tulumu kad završite na vijestima. Ova specijalna grupa muškaraca je odlučila da alkohol nije dovoljan za jednu tako posebnu noć. Ne, oni su se odlučili uzeti gljive. Očito da nisu imali pojma što rade, ili su se osjećali nevjerojatno samopouzdano, budući da su svi završili na hitnoj jer su uzeli puno previše. Sedmorica su završila na liječenju. Jedan je proletio kroz prozor, čime je zaradio šivanje. Ali, to nije kraj priči. Budući da su gljive ilegalne, a oni su imali ogromnu količinu, s Hitne su zvali i policiju, koji su odlučili pretražiti njihove kuće." - ispričala je medicinska sestra koja ih je dočekala na Hitnoj. 

ŠKAKLJIVO PITANJE I ODGOVOR Napokon imamo odgovor zašto žene stenju za vrijeme seksa

Pročitajte još i ovo: Turn offovi na koje mu se odmah spušta.

Komentari (19)
  • Te momačke su teška idiotarija. Kao da život završava sa ženidbom i ko da se više nikad nečeš zapit sa frendovima. Kad muškarac uopće poželi imati momačku, 90% je znak da uopće ne želi u brak. Na večini njih su prisutne striptizete i svaki, ali ama baš svaki mladoženja kojem su naručili striptizetu ju ili kresne ili ju želi kresnuti nudeći joj stotine eura. Znam iz prve ruke. Žene koje dopuštaju te momačke su isto jadnice. Misle da im se budući muževi samo oblokavaju, a zapravo orgijaju. Ista stgvar vrijedi i za djevojačku. Jeftina malograđanska zabava za debile

    8. 4. 2018,   10:50
  • Nemojmo se zavaravati.Živimo u vremenima kada svaki treći izlazak nalikuje momačkoj večeri. .Ali to je neka druga tema.

    8. 4. 2018,   11:44
  • Neki zaista i ne treba da se žene . Sami su sebi dovoljni i nisu za brak .

    8. 4. 2018,   10:25