Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

7 načina na koje će vas mjesec u Djevici natjerati na promjene

Upravo večeras, 30. kolovoza mladi mjesec pada na Djevicu.

Novi mjesec, baš kao i puni mjesec, utječe na naš svakodnevni život i na naše raspoloženje, ovisno o tome u koje doba godine pada, kao i o položaju na nebu. I dok je puni mjesec povezan s manifestacijama, mladi je mjesec često povezan s novim počecima.

Ovisno o astrološkoj korespondenciji mladog mjeseca, svaki nam pruža novu priliku. Ovog kolovoza, mladi mjesec 30. kolovoza pada pod Djevicu, što čini vrijeme koje ćemo moći iskoristiti za uvođenje reda u život. Ova mijena idealna je za početak dijete, odlazak k liječniku i brigu o sebi, za novu terapiju s kojom ćete poboljšati zdravlje, ali i za pronalaženje (novog) posla. 

beautiful couple kissing (PRE)ISKRENA LISTA Najgore strane horoskopskih znakova u ljubavnim vezama

A ako već osjećate ovakvu energiju zbog početka sezone Djevice, sada je vrijeme da to iskoristite jer će vas Djevica natjerati da se pokrenete.

1. 'Očistite' si život

Što je to u vašem životu, a što bi trebalo nestati? Riješite se nereda, pijte više vode i prekinite veze s toksičnim ljudima koji vas samo 'iscijede' i rade neravnotežu u vašem životu. Također, ovo je idealno vrijeme za početi jesti zdraviju i bolju hranu te smanjiti loše navike.

2. Napravite inventuru

Što trenutno u životu radite, ali baš i ne funkcionira? Zapišite najbolje stvari u svom životu i one najgore. Razmislite o tome kako možete promijeniti stvari koje više za vas ne djeluju, te kako poboljšati one koje djeluju. Energija Djevice poziva vas da ponovno procijenite i analizirate svoje životne izbore.

3. Obratite pažnju na detalje

Posvetite pažnju svim detaljima koji se tiču vašeg života. Dok primijetite stvari koje bi se trebale popraviti, zapišite ih i napišite plan kojim ćete ih poboljšati.

4c462152-f477-4511-a552-63ea63601b61 MISTIČNO ZNAČENJE Snovi Zodijaka: Škorpion sanja o smrti, Rak vodu, Lav letenje

4. Postavite si ciljeve

Zapitajte se što želite od svog života? Djevice to uvijek znaju i kad jednom postave svoje ciljeve, nezaustavljive su. Kako usklađujete vaše prioritete i ciljeve? Po čemu se oni razlikuju? Napravite popis ciljeva i plan za njihovo postizanje.

5. Koristite raspored

Djevica je vrlo ambiciozna i praktična, a najpraktičniji način za samo usavršavanje je taj da prestanete gubiti vrijeme. Sastavite popis svega što trebate napraviti te napravite raspored kojeg ćete se pridržavati, a koji uključuje te potrebe.

Zodiac sign Virgo | Autor: Ola-Ola Foto: Ola-Ola

6. Volite sebe

Naučite se voljeti dovoljno kako biste mogli izgraditi život koji zaslužujete, korištenjem Djevičinog stava koji uključuje ambicije i strategije. Ako to napravite, bit ćete nezaustavljivi.

7. Ne odupirite se promjenama

Promjena nam omogućuje transformaciju. Često ju znamo gledati u strahu, ali promjena nas vodi u bolji svijet, a Djevica to zna. Ne odupirite se porivu da preispitate svoj život, svoje ciljeve i ponašanje i promijenite ih kako biste imali život, piše Awareness Act.

Komentari (23)
  • Toksične odavno izbacila. žao mi je što to i ranije nisam učinila....

    30. 8. 2019,   21:36
  • Streljaj me

    30. 8. 2019,   23:33
  • Nije mi problem voleti sebe,već nisam normalan kolimo volim druge🙃

    30. 8. 2019,   22:32