Obavijesti

Lifestyle

Komentari 69

Česte pogreške koje žene rade kada je donje rublje u pitanju

Česte pogreške koje žene rade kada je donje rublje u pitanju
1

Mnoge žene griješe u sedam stvari stvari kod izbora i kombiniranja grudnjaka i gaćica. To utječe na cjelokupni izgled, a ponekad ima i negativan utjecaj na zdravlje...

VIDEO

Za početak, bolji izbor je rublje koje sadrži 80 posto pamuka i 20 posto elastina od onoga izrađenog od 100 pamuka. Rublje s malo elastina u sebi trajat će dulje od čistog pamuka. 

1. Materijal rublja

Ne nosite čipkaste gaćice ispod uskih hlača, ili čipkasti grudnjak ispod uske dolčevite svijetle boje. Takvo rublje će promijeniti izgled tkanine, odnosno nazirat će se ispod odjeće jer će se ocrtavati na materijalu, a to može izgledu samo štetiti.

Umjesto toga, birajte rublje glatkih površina, po mogućnosti bez šavova, otkriva BrightSide.

2. Gaćice za oblikovanje tijela

Ako već posežete za rubljem koje će oblikovati vaše tijelo, pazite da bude odgovarajuće veličine. Mnoge žene griješe kada kupuju stezne gaćice manjeg broja nego bi im trebale pa im se rubovi urezuju u tijelo, a to se ispod odjeće vidi, a osim toga remeti cirkulaciju.

Također, stezne gaćice nikada ne nosite dulje od šest, a bilo bi dobro i ne nositi ih baš svaki dan. Također, pazite da bude glatke teksture.

Dreamstime

3. Veličina grudnjaka

Grudnjak mora biti pravilne veličine, odnosno grudi u njemu moraju imati dovoljno mjesta. Mnoge djevojke vjeruju kako će im grudi izgledati bolje i veće u manjem grudnjaku, no to je pogrešno.

Osim što neće izgledati dobro, poremetit će i cirkulaciju. Također, pogrešno je nositi i preveliki grudnjak jer će se grudi u njemu "izgubiti".

Nevidljivi grudnjak radi čuda od dekoltea - grudi su savršene
Nevidljivi grudnjak radi čuda od dekoltea - grudi su savršene

Grudnjak prave veličine neće vas stiskati, niti će vam grudi "plivati u njemu", a naramenice neće kliziti s ramena. Želite li da vam grudi izgledaju veće, radije nabavite push up model koji imaju dodatni sloj koji grudi čini većima.

  • Kopčajte grudnjak ispod lopatica, ne previsoko kao što mnoge žene rade.
  • Namjestite naramenice tako da između stane prst, prekratke će se urezivati u kožu, a to izgleda ružno.
  • Sagnite se i provjerite ispadaju li grudi iz košarica jer ne bi smjele.
  • Probajte prstom ispod grudi da li je grudnjak dobro zategnut, da ne bi provirile.

4. Boja donjeg rublja

Ako imate svijetlu odjeću, posebno tanjih tekstura, nikako ne birajte tamno rublje jer će se vidjeti kroz odjeću. Kada nosite takvu odjeću, najidealnije je imati rublje u boji kože.

5. Tange

Mnoge žene vole nositi tange jer se u njima osjećaju seksi, a i ne naziru se pod odjećom. Međutim, ovaj model gaćica obično se izrađuje od sintetičkom materijala koji može iritirati osjetljivu kožu i potaknuti razvoj bakterija.

U redu ih ne nositi ponekad, ali ne baš svaki dan. Trakica koja dolazi u međunožje pogoduje širenju bakterija, uključujući i E. Coli, iz anusa u vaginu.

Dreamstime

6. Kombinacija gaćica i grudnjaka

Za dobar i elegantan izgled važno je nositi gaćice i grudnjak koji odgovaraju po modelu, boji i materijalu. Mnoge žene griješe kada ne obraćaju pažnju na to pa, na primjer, obuku klasične pamučne gaćice bijele boje i čipkasti grudnjak crne.

Setovi donjeg rublja su dobar izbor jer ne treba puno razmišljati o kombinacijama - sve je već iskombinirano.

7. Model gaćica

Ne pristaje svaki model uz svaki oblik tijela, zato pazite da birate gaćice koje najbolje pristaju tome kakve ste građe i kakav oblik stražnjice imate.

Žene s malom guzom trebaju izbjegavati gaćice visokog struka, odnosno visoko rezane, bolji izbor su bikini modeli ili tangice. I one s tzv. visećom pozadinom morale bi paziti da ne kupuju visoko rezane modele, bolji izbor su gaćice tipa hipsterica.

Sretnice koje imaju prćastu, oblu guzu trebale bi birati gaćice na kojima nema puno materijala, poput tangica, ali odlično im stoje i ženske bokserice. 

Srbin izumio grudnjak od kojeg grudi, tvrdi, narastu za 7 dana
Srbin izumio grudnjak od kojeg grudi, tvrdi, narastu za 7 dana

Za građu tijela u obliku pješčanog sata najbolji model su visoko rezane gaćice. Postoje i vrlo visoke gaćice predviđene za punije žene koje ujedno služe i kao steznik za struk. Možda taj model nije za svakodnevno nošenje.

Žene koje smatraju da imaju kratke noge, trebale bi izbjegavati bokserice - odlično će im stajati bikini model jer u njemu noge djeluju dulje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'