Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

8 navika koje su svima krajnje iritantne na poslu - odbacite ih

Komentari (8)
 • Ajd sad isto to ali za poslove od kojih stvarno živi većina zaposlenih u HR. Ovo su baljezganja preuzeta sa snobovskih portala o "poslovima" iz američkih serija.

  6. 10. 2019,   13:59
 • Ako se grizeš za jezik svaki put, prije ćeš ostati bez njega nego što netko primijeti da se trudiš. Napad je nekima najbolja obrana. Bollje prođu neradnici i uvlakuše.

  6. 10. 2019,   14:07
 • Radim sve od navedenog i sam sebi sam baš super. A za druge me zaboli uho nečujem ih.(nije šala)

  6. 10. 2019,   13:51
 • U ovoj zemlji je najbolje da samo gazde rade i da zaposle svoju obitelj.....tako da nakon godinu dana neče nitko s nikim razgovarat ..ak ne tako nek uzmu filipince pa če za tjedan dana shvatit da 4 filipinca rade posao jednog hrvata...a hrvati nisu robovi a ni blesavi da rade za nekog ko ih ne cjeni za nikakvu lovu......kad bi provjereno obuklo se i doslo u hotel na tjedan dana pa da vide žene ispijenih lica zene izrabljene žene zlostavljanje na poslu....žene fizicki iscrpljene jer rade posao koji bi trebale obavljat dvi i tri žene ili 12 filipinaca....dao bog mukte vam radili filipinci ....

  6. 10. 2019,   15:08
 • Kod nas je sistem da se prilagodis i ne odstupas previse od kolektiva. Ne radi vise jer ne treba,placa je ista. Nit je neradnicima manja placa,nazalost. Radim u zdravstvu i predmet sam sprdnje za sav svoj trud i zalaganje na poslu. Ali radit cu kako treba i koliko mogu dok me bude, a ljenguze ce ostat ljenguze. Nadam se samo da ce se nekad situacija promijeniti i da ce oni biti udareni po placi, od upozorenja nema nista. Kad ce vise drzava shvatiti da se rjesava neradnika.

  6. 10. 2019,   15:45