Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

8 stvari koje bi svaki muškarac trebao znati o ljepšem spolu

Muškarci bi radije, naravno, da žena otvoreno kaže što želi i kako se osjeća, što često nije slučaj, a bez obzira na to koliko je dobro može pročitati, vrlo često muškarac nema pojma što se s njom događa

Kako bi bolje razumjeli žene, muškarci bi o njima trebali znati nekoliko stvari u kojima su oni vjerojatno drugačiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

1. Prevarom ne smatraju samo fizički kontakt

Mnogo je muškaraca koji će 'hodati po rubu' varanja s mišljenjem da, ako zapravo ne spavaju s nekim, 'to se ne računa', što je za žene apsolutno netočno. Varanje počinje kad počnete brisati tekstualne poruke ili spremite 'Ivana' u telefon pod 'Ivan'. Emocionalno varanje je ponekad čak i gore nego fizičko, a žene to znaju.

2. Želi da se slažete s njezinim prijateljima

Ne morate s njima razgovarati (osim ako ih pitate za poklon za nju), niti se s njima družiti kad nje nema - ali možete se barem o njima lijepo govoriti. A jednog dana njeni bliski prijatelji mogu biti vaši najbolji saveznici ili najveći neprijatelji. Vi birate.

Foto: Dreamstime

3. Često već zna odgovor na ono što vas pita

Ono što ona čini jest - daje vam priliku da budete iskreni i govorite istinu, a ako joj lažete ionako će na kraju saznati. To je kao kupovina s kreditnom karticom, izgledati kao dobra ideja, ali ćete je ipak morati platiti.

DOBRA ILI LOŠA KOMUNIKACIJA Slušate li pažljivo partnera dok govori? To je odraz intimnosti

4. Ako s vama razgovara o svojim problemima, ne znači da taži rješenje

To je za muškarce neprirodno jer im je 'povezati točkice' i pronaći rješenje problema. No to nije ono što žena želi, osim ako izričito ne pita. Ono što ona doista želi je da slušate, pokušate razumjeti i pružite joj podršku koja joj je potrebna da sama pronađe rješenje.

5. Želi da zapamtite detalje

Ne samo važne datume, već i manje detalje iz svakodnevnih razgovora. To može biti teško i potrebno je truda - ali zato njoj to toliko znači.

Foto: Dreamstime

 

6. Ne morate se razbacivati s novcem zbog nje

One samo žele da uložite malo truda, pokažete im da vam je stalo, i da se oboje dobro zabavite. Nije važno koliko to košta (ili ne) košta.

7. Ona se želi osjećati sigurno 

Jedan od najboljih komplimenata koje žena može dati muškarcu je da se s njim osjeća sigurno i zaštićeno. Žena razumije da nije važno koliko ste privlačni ili smiješni - ako sigurnost nije tu, ništa drugo nije važno.

The relationship between a man and a woman. Young beautiful girl ZA SRETNIJI ŽIVOT 7 stvari bi svaka žena trebala prestati raditi jednom zauvijek

8. Samo želi biti voljena

Općenita je percepcija kod muškaraca da  su žene nevjerojatno komplicirana stvorenja koje nitko ne razumije u potpunosti. No, istina je da smo svi komplicirani na svoj način, bez obzira na spol, piše portal mysticalreven.com.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (13)
  • 9. Predomislila se. Zanemari 1-8...

    16. 5. 2019,   14:21
  • Maknite žbuku pa da vidimo “lijepši spol”

    16. 5. 2019,   14:59
  • Ljepsi spol a koji je to???

    16. 5. 2019,   14:21