Obavijesti

Lifestyle

Komentari 37

8 vrućih poza koje biste trebali isprobati tijekom Noći vještica

8 vrućih poza koje biste trebali isprobati tijekom Noći vještica

Jedina bolja stvar od opijenosti šećerom je seksualna koma, napominje autorica teksta i poznatog bloga 'U krevetu s udanim ženama', Jill Hamilton. Otkrila je 8 poza koje će vam začiniti seksualni život

VIDEO

1. Slatka veza

Zavežite ruke svojeg partnera ili partnericu šećernim trakicama. Zajašite ih držeći ih za ručne zglobove, tako da ni sekundu ne zaborave tko je kontrolira ovu seksi igru. Kad ste spremni dopustiti im da počnu sudjelovati u seksu, samo odgrizete dio šećernih trakica. Seks i slatkiši, može li bolje?

2. Vještičje ždrijelo

Dopustite partneru da vas očara s opakim zaokretanjem klasične misionarske poze za 90 stupnjeva. Tijekom penetracije, kružite kukovima kako bi se činilo kao da vaš partner penisom miješa unutar vašeg kotlića, piše Cosmopolitan.

Sve više Hrvata povećava svoj penis i to bez odlaska pod nož
Sve više Hrvata povećava svoj penis i to bez odlaska pod nož

3. Špiljska žudnja

Došlo je vrijeme da se krevet dobro zaljulja. Neka vam vaš partner podigne stražnjicu na vrlo primitivan želim-te-odmah način, koji će vam oboma dopustiti jaku stimulaciju svih bitnih točaka dok održavate kontakt očima. Za dodatni žar, upalite par svijeća.

4. Pauk

Spustite njegovu stražnjicu u široki naslonjač i popnite se gledajući ga u oči, smještajući noge na naslonjač s njegove obje strane. Omotajte ruke lagano oko njegovih ramena i dopustite mu da uživa u pogledu. Dodatno zapalite situaciju dugim, senzualnim poljupcima, skupljajući i rastvarajući koljena kako vam to odgovara.

5. Opčinjeni šišmiš

Lezite na leđa s raširenim nogama i savijenim koljenima. Vaš partner stavlja ruku u ruku, savija prstenjak i mali prst prema dlanovima. Kažiprste stavlja u vaginu i lagano kruži dok palcima masira klitoris.

6. Vožnja na metli

Neka vaš partner legne na usku i tvrdu površinu, poput stolića u boravku. U stajaćem položaju raširite noge i postavite se iznad njega. Zajašite ga okrenuti leđima, poput obrnute kaubojke. oslonite se rukama na njegova bedra. Kružite kukovima kako biste pojačali penetraciju i senzualnost. 

Žene otkrile koje seks poze su im najgore - i zašto ih ne vole
Žene otkrile koje seks poze su im najgore - i zašto ih ne vole

7. Vampirski poljubac

Popnite se na kuhinjski pult i obgrlite partnera nogama. Istegnite vrat unatrag i otkrijte jednu od najjačih erogenih točaka svojem partneru kako bi se mogao s njome igrati. Zgrabite ga za stražnjicu i povucite bliže sebi pojačavajući penetraciju dok on ljubi vaš vrat. 

8. Slatka oralna povezanost

Uzmite bombon poput Skittlesa ili M&M-a i stavite ga u usta. Potom uzmite i njega u usta, a bombon namjestite između vašeg jezika i njegovog penisa. Polako pomičite glavu tako da i bombonom prelazite preko njega. Jezikom okrećite i vrtite bombon kako vam se sviđa.

Mladi par poginuo u bizarnoj nesreći fotografirajući se: Pali su s visoke litice, nije im bilo spasa!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru