Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ako želite dječaka jedite meso, a za curicu hranu punu kalcija'

None Foto: 24sata Video 3

Mnogi parovi diljem svijeta pokušavaju predvidjeti spol svog budućeg djeteta. Neki od njih su išli toliko daleko da su rabili najčudnije tehnike koje bi mogle ispuniti njihove želje u dobivanju dječaka ili djevojčice

Šanse da se dijete rodi kao dječak ili djevojčica su pedeset/pedeset, ali neki budući roditelji se ipak pitaju je li moguće utjecati na spol djeteta. Neke buduće majke se pokušavaju osloniti na priče koje predviđaju spol pa jedu samo određenu hranu ili pokušavaju zečeti u određeno doba dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Djelotvornost ovih bizarnih metode utvrđivanja spola djece je upitna

Na Kinesku metodu utvrđivanja spola oslanjali su se mnogi parovi u kineskoj povijesti. Ona kaže kako će vam duhovi vode, zemlje, zraka i vatre pomoći da vaše dijete bude spola kojeg priželjkujete.

Metoda doktora Landruma Shettlesa kaže da ako roditelji žele dječaka moraju pokušati začeti dijete što bliže ženinoj ovulaciji, a ako žele djevojčicu tri do četiri dana poslije ovulacije. Slična metoda je i O+12 koja tumači da morate začeti točno 12 sati poslije ovulacije ako želite djevojčicu.

Jonas metodu je osmislio doktor Eugen Jonas koji tvrdi da mjesečeve mijene imaju veliku ulogu u zdravlju i spolu djeteta. Sam dr. Jonas ima 11 zdrave djece za koju tvrdi da im je svima točno predvidio spol.

Još jedna metoda koja je zaludjela parove diljem svijeta kaže da bi žena trebala piti mlijeko i jesti ribu, salatu i hranu punu kalcija ako želi djevojčicu. Ako želi dječaka trebala bi jesti jaja, meso i proteine.

 

 

 

Komentari (86)
  • Mislim da je ipak važnije da dijete bude zdravo nego spol djeteta..

    16. 5. 2016,   07:14
  • Pa sad, pošto imam i sina i kćer , točno prema planu i programu, mogu jedino reći za ove "metode" da su teški bullshi...

    16. 5. 2016,   08:02
  • Oni koji stvarno zele imati djecu, ne gledaju na to sto ce zena jesti vec da dijete bilo z ili m bude zdravo...jer je to i bitno samo...

    16. 5. 2016,   08:07