Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ana niti kod kuće ne može bez vježbanja i ponosi se žuljevima

None Foto: Pixsell

Budući da treneri kažu kako vožnja biciklom idealna za vježbanje krvožilnog sustava i sagorijevanje masti, Ani je drago da uz sobni bicikl može vježbati kad god poželi

Nakon devet tjedana Ani Butari teretana više ne izgleda kao deveti krug pakla te se naviknula na vježbanje. Rezultati su vidljivi - dlanovi puni žuljeva zbog vježbanja na ergometru, čvrste ruke (naziru se tricepsi) i ljepši ten, a donji dio trenirke postao joj je preširok pa joj stalno pada. A i vaga pokazuje devet kilograma manje. Osim što četiri puta na tjedan vježba u teretani, Ana svaki dan vježba i kod kuće na najdražoj spravi - sobnom biciklu. 

Budući da treneri kažu kako vožnja biciklom idealna za vježbanje krvožilnog sustava i sagorijevanje masti, Ani je drago da uz sobni bicikl može vježbati kad god poželi. Ima vrlo važno mjesto u Aninu programu mršavljenja, ali i nakon što završi program - za održavanje idealne težine i kondicije. I dok je Ana ponosna na svaki žulj koji je zaradila u teretani, Karmela Vukov-Colić otkrila je jednostavnu gimnastiku lica.

Počela je odlaziti na tretmane kod Seke Zebić, autorice knjige “Kako zaustaviti starenje”, koja je poučava jednostavnim vježbama pomoću kojih će ojačati tonus mišića lica. Karmela se odlučila za vježbe zato što je shvatila kako gubitkom kilograma bore na licu postaju vidljivije. Program “Mršavimo zajedno” možete pratiti i na www.zdravakrava.hr.

Sobni bicikl je lijek protiv nervoze

Na sobnom biciklu isključim se iz svakodnevice i koncentriram se na brojke na ekranu.
- Kad god sam nervozna ili poželim vježbati, sobni bicikl je tu - rekla je Ana.

Mladi ne trebaju botoks - vježbe lica su im dovoljne

Jako mi je žao kad čujem da sve više mladih ide na botoks te što liječnici i drugi stručnjaci gledaju samo materijalnu stranu, a ne savjetuju mladima da im botoks ne treba, kaže Seka Zebić.
- Smatram da je potreban normalan pristup starenju koji uključuje pravilnu prehranu i redovitu gimnastiku. Gimnastika lica će održati gustoću, čvrstoću, elastičnost i debljinu kože te smanjiti stvaranje bora - dodaje.

Komentiraj, znaš da želiš!