Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Anticelulitne hlačice tope masnoće za samo 21 dan

Anticelulitne hlačice tope masnoće za samo 21 dan
4

Zagrijavanjem tijela potiče se cirkulacija te se otapa masno tkivo na bedrima, stražnjici i trbuhu, a anticelulitne se kreme bolje upijaju u kožu

VIDEO

Mikromasažne hlačice potiuću cirkulaciju te izvlače višak vode i toksine iz tijela, objašnjava kozmetičarka Zdenka Mihelj, a stručnjaci za terapiju bojama preporučaju ljubičasto rublje i čarape. Od domaćih pripravaka Zdenka predlaže sok od celera i svakodnevni peeling morskom soli  koja se pomiješa sa gelom za tuširanje.  Zato, kako bi mirne duše pojeli svoj dio kolača, možda bi bilo najbolje da razmislite o kupnji “čarobnih”  hlačica. Anticelulitni sastojci otpuštaju se iz hlačica te pomoću mikromasaže posebnim materijalom prodiru u tkivo i razbijaju masnoće. Cijena im je, ovisno o proizvođaču, od 100 do 250 kn, a rezultati  su prilično uspješni, pokazuju istraživanja. Jedini im je nedostatak što ih se, da bi rezultati bili vidljivi, treba nositi osam sati na dan. Najnoviji proizvod “industrije mršavljenja” - PeachyBody hlačice, tope do sedam i pol centimetara sa struka, stražnjice i bedara u samo 21 dan, tvrde proizvođači, tvrtka PeachyPink.

KAVA I ZELENI ČAJ ZATEŽU GUZU
Hlačice PeachBody počele su se prodavati prije nekoliko dana na britanskom tržištu. Sadrže ekstrakt breskve koji vlaži kožu, zelenoga čaja, koji djeluje kao antioksidant te ekstrakt kave, koji eliminira nakupljenu tekućinu. Cijena im je oko 250 kuna.

OBVEZNO PRI TJELOVJEŽBI
Anticelulitne hlačice, ovisno o proizvođaču, sadrže aktivna anticelulitna sredstva poput kofeina, L-karnitina, zelenoga čaja, ulja geranije i grejpa. Budući da se anticelulitni sastojci otpuštaju zagrijavanjem tijela, hlačice je, osim danju, svakako preporučljivo nositi tijekom tjelovježbe. Proizvod će biti učinkovitiji ako se prije u kožu umasira anticelulitno sredstvo.

USPJEŠNO 'TEŠU' FIGURU
Uz hlače PeachyBody na tržištu se mogu pronaći i Scala Bio-Fir anticelulitne hlačice (200 kn) te Afroditine masažne čarape s gaćcama Aroma (99,90 kn). Pomažu ubrazvanju cirkulacije i otapanju masnoća.

PRIRODNA POMOĆ OD BRŠLJANA
Preparati na bazi bršljana učinkovito  skidaju celulit jer potiču cirkulaciju. Kako može biti otrovan nemojte ga brati sami već kupite u ljekarni. Za kupku, 100 g listova  kuha se 10 min u litri vode, procijedi i doda u kupku.

ELIMINACIJA OTROVA
Već samo redovito nošenje hlačica PeachyBody troši šezdeset, sedamdeset posto pojedenih kalorija u danu, hrabro tvrde proizvođači hlačica PeachyPink. Hlače preko jetre i bubrega oslobađaju tijelo otrova što smanjuje “narančinu koru”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith