Obavijesti

Lifestyle

Komentari 94

Antun (67) je zaprosio svoju Katicu: Želja mi je dobiti dijete

Antun (67) je zaprosio svoju Katicu: Želja mi je dobiti dijete
1

Antun Mihaljević (67) zvani Tuna zaprosio je izabranicu svog srca Katicu Fustos (45) na proslavi Nove Godine u hotelu u Orahovici. Skupa su već 10 godina, a Antunu je želja u Novoj dobiti i dijete

VIDEO

Stotinjak gostiju na dočeku Nove godine u orahovačkom hotelu Dukat ostalo je zapanjeno kad je nekoliko minuta prije ponoći poznati šaljivdžija Antun Mihaljević (67) zvani Tuna prekinuo glazbu, uzeo mikrofon i kleknuo pred izabranicu svoga srca, Katicu Fustos, te je zaprosio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17


- U prvi tren sam pomislila da se Tuna, s kojim sam u vezi deset godina šali, ali kako je i dalje klečao, a nije tražio da mu itko pomogne da ustane, onda sam shvatila da je prosidba ozbiljna. Naravno da sam pristala – rekla nam je Katica, koja je od mladoženje mlađa 22 godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Među prvim komentarima u sali bilo je kako se udajem radi njegove mirovine i njegove imovine, nastavlja Katica, a istina je zapravo da Tuna takoreći ne može živjeti od mirovine jer mu je ona 1580 kuna. Vesela mladenka govori da mu je ime navedeno samo u šaljivim kronikama, a u gruntovnici nisu zabilježeni kao vlasnici nikakve imovine, jer su oboje podstanari.
- Od imovine imamo samo ugovore o podstanarstvu - tvrdi Tuna.

Njihova veza je počela prije deset godina, kad je Antun u vinogradu za svoj 57. rođendan organizirao veselicu. Tad je spazio Keti, kako je od milja zove. Nakon desetak zdravica Tuna je obećao Katici da će je oženiti kad se “iskobeljaju” iz braka. Na njihovu žalost, trebalo im je deset godina da završe brakorazvodne parnice. Čekanja im je očito dosta jer će upravo ovu novu godinu okruniti novim brakom.

Naime, svadbu su najavili već za idući tjedan te očekuju da će među uzvanicima biti i Tunine dvije bivše žene, kao i njezina dva supruga.
- Uvjeren sam da će naš brak potrajati sve dok nekoga od nas smrt ne rastavi. Nadam se da ću smoći snage ne samo za prvu bračnu noć, nego da ću postati i otac. Mi se volimo bez razlike u godinama, a ne smeta me ni što se neki od mlađih prijatelja nude da pomognu oko potomstva, jer zaboravljaju da su neki i stariji od mene imali djecu – govori Tuna dok nježno grli zaručnicu.

Dok smo sjedili u lokalu u kojemu Katica radi, vidjeli smo da je Tuni sloboda pri kraju jer mu je nakon jednoga gemišta stigla zabrana daljnjeg utaživanja žeđi. Inače, mladoženja je poznat u našičkom kraju kao veseljak sklon zabavi. U mladosti je nastupao i u kazališnim predstavama u kojima je sjajno “skinuo” Charlesa Chaplina. I sama će svadba, najavljuje sretni par, biti prvorazredni događaj, pa se uzvanici s njihova popisa raduju nesvakidašnjoj veselici.

PRAVA LJUBAV ILI PREDSTAVA ZA JAVNOST: Što se događa s vezom Hane i Gorana nakon 'Gospodina savršenog'?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku