Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Apelirali: 'Nemojte abortirati - mi ćemo posvojiti' i dobili bebu

None Foto: Facebook

Američki bračni par na Facebooku je objavio apel trudnicama da odustanu od abortusa, a oni će posvojiti njihovo dijete. Post je bio uspješan jer su u postupku posvojenja za prvu takvu bebu

Ova ponuda otvorena je neograničeno dugo! Nemojte abortirati! Mi ćemo posvojiti! Molim vas da nam se javite ako ste otvoreni za opciju posvojenja umjesto abortusa. Posvajamo iz bilo koje države. Ne oklijevajte javiti nam se - stoji u postu na Facebooku kojeg su Sarah Marie i njezin suprug Blake Thomas objavili 28. siječnja, piše Boredpanda.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pratitelji su njihov post podijelili više od 87.000 puta, a devet mjeseci poslije objavili su sretne vijesti.

- Hvala svima koji su izrazili želju da pomognu ovim ženama. Za sada više ne primamo poruke i žene koje su nam se javile usmjerili smo na agencije za posvajanje. Hvala vam! Javilo nam se više desetaka trudnica od kojih su mnoge razmišljale o pobačaju ili su ga planirale. Mnoge od njih danas ipak razmišljaju da zadrže dijete, dok su druge odlučne u nakani da ga daju na posvojenje. Imali smo veliku čast prihvatiti molbu jedne majke da posvojimo njezinu bebu. Bio je to vrlo dinamičan tjedan i još ga procesuiramo. Zahvalni smo na životima sve te djece, a počašćeni smo i privilegirani što ćemo za oko sedam mjeseci opet biti roditelji, napisali su na Facebooku.

DOSELILA SE U NJEN GRAD Skupa ju odgajaju: Upoznale se u avionu i posvojila njenu bebu

Naime, to neće biti prvo dijete koje je u njihovu obitelj stiglo posvojenjem. Obitelj Thomas ima biološkog sina starog godinu dana, te trogodišnjaka kojeg su posvojili nakon što je dječak kod njih bio udomljen. Medijima su ga opisali kao "blagoslov i veselje".

U svom postu kojim su pratitelj obavijestili da će posvojiti dijete, napisali su im da mole za njih Božji blagoslov. U komentarima čitatelji pišu kako su se rasplakali čitajući njihove objave, te kako su ponosni na njih i na način kako ih Bog koristi. Ima i onih koji su se javili da bi također posvojili dijete.

Željko Hladika/24sata TUŽNA PRIČA Ima tri mame: Posvojila ga, a kad je oboljela, morala ga dati

- Imamo različite stavove o pobačaju, no poštujem odluku zbog koje ste postali dio rješenja radije nego da sjedite za računalnim ekranom i prigovarate. Radujem se gledati kako vaša obitelj raste i nadam se da će i drugi slijediti vaš primjer, poručila im je čitateljica u komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (11)
  • e kad bi tako jednostavno bilo u HR.Smanjio bi se broj pobacaja,ljudi koji nemogu imati svoju djecu napokon bi postali roditelji, nebi bilo toliko djece u domovima zeljni roditeljske paznje i ljubavi.ali to u HR nikad nece zazivjeti

    29. 10. 2019,   22:14
  • bravo!

    29. 10. 2019,   22:21
  • Predivno❤️da ima i dobrih vijesti na ovom portalu

    29. 10. 2019,   22:27