Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Ashley u trudnoći dobila 22 kg: 'A najbolje je što me nije briga'

Udebljala sam se. I što je najbolje, nije me briga. Nikada se nisam osjećala bolje i toliko sam zahvalna što su mi tijelo i moj sin omogućili da budem toliko fleksibilna, napisala je na Instagramu

VIDEO

Predivna plus size manekenka Ashley Graham (32) u kolovozu je objavila na Instagramu kako ona i njezin suprug očekuju prvo dijete. Od tada redovito objavljuje fotografije promjena na svojem tijelu, posve iskreno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Kaže da se prilično udebljala u trudnoći

- Udebljala sam se 22 kilograma. I što je najbolje, nije me briga. Nikada se nisam osjećala bolje i toliko sam zahvalna što su mi tijelo i moj sin omogućili da budem toliko pokretna i fleksibilna, koliko sam bila do sada - napisala je uz objavu na Instagramu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

- Između vježbanja, joge, akupunkture i limfnih masaža, konačno se osjećam kao da sam shvatila tu cijelu trudnoću i kako se osjećati najbolje - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Njezine iskrene objave postale su inspiracija mnogim majkama da iskreno progovore o svojim nagomilanim kilogramima tijekom njihovih trudnoća, prenosi buzzfeed.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ovo su neki od komentara podrške koje dobiva:

  • Trudnoća nije uguravanje u jednu veličinu i sve što radiš je fantastično.
  • Ja sam dobila skoro 25 kilograma tijekom trudnoće sa svojom kćeri, i rođena je posve zdrava i predivna. Dokle se god osjećaš dobro, mama, to je jedino što je važno. Uživaj u svakoj sekundi!
  • I meni se nagomilalo oko 22 kilograma viška dok sam bila trudna i osjećala sam se fantastično, i ti se trebaš osjećati sjajno i uživati u cijelom tom putovanju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

  • Izgledaš predivno! Hvala ti što si inspiracija mnogim punijim ženama. Ja sam često brinula oko viška kilograma tijekom trudnoće jer sam velika djevojka, ali ti si mi poticaj u vjerovanju da je to sve normalno te kako u trudnoći treba uživati.
  • Tvoj trbuh je prekrasan!!! Građena si kao grčka boginja.
  • Ja sam dobila skoro 30 kilograma tijekom trudnoće dok je ta mala osoba rasla u meni, i sve je to sasvim dobro. Uživaj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

  • U 24. tjednu sam trudnoće i sa užitkom pratim tvoje putovanje. Osvježavajuće je znati koliko si iskrena oko svega i jaka.
  • I ja sam u trudnoći 'nabacala' 22 kilograma viška. Voljela bih da nisam brinula kao što se ti ne zamaraš time, i voljela bih da sam bila tako samopouzdana kao ti, ali nisam nimalo. Volim tvoj duh!
  • Curo, tvoje dijete će jednoga dana biti ponosno na to koliko si ti samopouzdana i jaka majka.
Kupili sve ružičasto: '8 puta su rekli da je curica, a stigao sin'
Kupili sve ružičasto: '8 puta su rekli da je curica, a stigao sin'

Još nekoliko iskustava poznatih trudnica

Khloe Kardashian 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Ona se tijekom trudnoće udebljala 11 kilograma. Kaže da je nakon rođenja kćeri sve izgubila zdravom prehranom i redovitim vježbanjem.

Gisele Bündchen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

- Vježbala sam kung fu sve do dva tjedna prije nego se Benjamin rodio, i jogu tri puta tjedno - rekla je i dodala da je pazila što jede tijekom trudnoće.

Kylie Jenner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Salma Hayek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

- Tada sam počela cijeniti svoje tijelo. Neke stvari koje sam inače kritizirala, uopće nisu bile tako loše - rekla je nakon rođenja kćeri Valentine.

Chrissy Teigen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ona je dobila 18 kilograma prije nego je na svijet došao njezin sin Miles. Rekla je tada kako se niti jedan gram 'nije uhvatio za njezinu stražnjicu' te poručila ženama da se 'ne srame svojih malih stražnjica, jer to je jednostavno tako'.

Hayden Panettiere

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayden Panettiere (@haydenspanettiere) on

Kim Kardashian West

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Gledam druge slavne i Instagram djevojke koje su tako mršave odmah nakon poroda, kako je to moguće? Nadam se da ljudi to ne očekuju od mene, ha... ha... ha..., napisala je 2015. godine dok je nosila sina Sainta.

Jennifer Lopez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ona je dobila 18 kilograma dok je nosila svoje blizance Maxa i Emme.

- Sjećam se da sam gledala kako mi leđa, trbuh i stražnjica rastu, i razmišljala: 'Nikad više neću biti ista'. A tada, nakon što sam ih rodila, gledala sam taj svoj mlohavi trbuh i nekako mi se svidio, zavoljela sam ga - rekla je 2013. godine.

Kourtney Kardashian

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Katherine Heigl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

- Nadala sam se da ću se udebljati 10 do 13 kilograma kao što je i moja majka, ali to jednostavno nije bilo moguće kod mene. Unatoč tome što sam pazila na prehranu i pješačila pet dana tjedno, moja težina je nastavljala rasti. U određenom trenutku, vjerojatno oko četvrtog mjeseca, sam odustala od borbe i umjesto toga pokušala osluškivati svoje tijelo te vjerovati instinktima - rekla je, a prenosi People.

Trudnoća je prekrasno iskustvo jer je naše tijelo sposobno donijeti na svijet i othraniti malo ljudsko biće, a iako se žene često opterećuju slikom u zrcalu, važno je znati da niste jedine i da velika većina žena 'razbija glavu' s tim. 

Ne dopustite da vas tuđi komentari o težini obeshrabre. Mnoge se trudnice, čak i uz sve najbolje napore i tjelovježbu, i dalje debljaju, što je znak da tijelo uzima koliko mu je potrebno kako bi iznijelo trudnoću.

Bitno je paziti na šećer zbog gestacijskog šećera, a sve dok su vaši nalazi u redu, pokušajte jesti što zdravije i kretati se što više, ako je s trudnoćom sve u redu. Pratite sve signale svog tijela, ali ne i tuđe zlobne komentare. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara