Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Astrološka dijeta: Mršavite slijedeći horoskopski znak

Astrološka dijeta: Mršavite slijedeći horoskopski znak
1

Kilogrami se najuspješnije skidaju ako se slijedi svoj horoskopski profil, tvrde astrolozi koji preporučuju astrodijetu kao najbolje oblik mršavljenje za svaki znak

VIDEO

Približava se ljeto, a vi i dalje niste zadovoljni izgledom. Strah vas je stati na vagu i suočiti se istinom. Dosad ste bezuspješno mršavjeli i ne znate što učiniti. Možda je došao trenutak da pokušate i s astrološkom dijetom. Svaki znak zodijaka ima svoje posebne prehrambene karakteristike. Naučite više o sebi i uz pomoć jednostavnih preporuka mršavite na lagan i zdrav način.

OVAN

Ovnovi dijete započinju s entuzijazmom, no vrlo brzo odustaju ako se kilogrami odmah ne počnu topiti. Najbolja dijeta za pripadnice ovog vatrenog znaka sastoji se od ribe, svježih salata i voćnih sokova, poput onog od jabuka ili grejpa. Na taj način kontrolirat će snažni metabolizam. Muškarci rođeni u znaku ovna trebali bi jesti hranu bogatu šećerom i škrobom jer im daje potrebnu energiju.

BIK

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bikice gube težinu polako, ali u kontinuitetu. Imaju jako razvijenu strpljivost i sklone su prihvatiti prelazak na zdravu prehranu. Preporučuju se jabuke, grožđe, povrće te začini poput chilija i currya te obvezno žitarice. Trebaju izbjegavati bilo kakve kekse, slatkiše i pretjerano masne umake. Poznato je da muški Bikovi vole puno jesti, no i oni bi se trebali pridržavati istih preporuka kao i njihove ženske “kolegice”.

BLIZANCI

Žene rođene u znaku Blizanaca imaju naviku jesti navrat-nanos i pritom u pravilu odabirati nezdravu hranu. Trebale bi tijekom dana što češće jesti, ali nikako ne obilne obroke. Isto tako bi trebale izbjegavati kavu i sva ostala pića koja sadrže kofein. Zeleni čaj je jako dobar nadomjestak za kavu. I za ženske i za muške Blizance preporučljivo je jesti svježe voće, poput naranči i grejpa, ili breskvi te što više uživati u sezonskom povrću.

RAK

Žene rođene u znaku Raka izuzetno su talentirane za kuhanje i imaju potrebu uvijek isprobavati recepte. Zato bi se trebale opredijeliti za raznoliku niskokaloričnu prehranu. I ženama i muškarcima preporučljivo je jesti ribe, grožđe, sok od kupusa, brokole i cvjetaču. Trebaju izbjegavati šećer, kolače, bijeli kruh i pivo. Rakovi se lako uznemire, što izuzetno loše djeluje na probavu. Zato se moraju pridržavati dijete.

LAV

Žene Lavovi vole slobodu, dobru hranu i fina pića. Na svu sreću, one također imaju jak metabolizam koji im omogućava da ostanu aktivne. Trebale bi jesti povrće bogato željezom, poput špinata ili brokola, grožđe, kokos i grožđice. Muškarcima Lavovima ne preostaje ništa drugo nego da slijede istu dijetu i pokušaju se više baviti sportom.  

DJEVICA 

Žene Djevice trebaju zaštititi svoj osjetljivi probavni sustav. Za njih je najprikladnija vegetarijanska dijeta. Popis preporučljive hrane uključuje kuhano povrće, špinat, salate, žitarice, rajčice, jabuke, banane i smeđu rižu. I žene i muškarci ovog znaka trebaju pod svaku cijenu izbjegavati fast food, pretjerane količine mesa, jako začinjenu hranu, masnoće te hranu kuhanu s previše biljnih ulja. 

OVDJE PRATITE SVOJ USPJEH UZ BESPLATNI DNEVNIK MRŠAVLJENJA 

VAGA 

Vage trebaju piti velike količine vode i izbjegavati alkohol te bilo kakva slatka pića te jesti hranu bogatu proteinima. Trebale bi jesti puno ribe, plodove mora, jogurt, smeđu rižu, kukuruz, rajčice, špinat, šparoge, grožđe, jabuke, jagode i bademe. Muškarcima Vagama preporučuje se izbjegavati kekse i slatkiše te jesti hranu bogatu biljnim vlaknima. 

ŠKORPION 

Oni koji su rođeni pod ovim znakom mogu u sklopu svoje dijete jesti smeđu rižu, zelenu salatu, celer, klice, krastavce, trešnje, naranče i limune. Muški Škorpioni su obično jako zaokupljeni svojim poslovima, pa zbog toga često preskaču obroke. Upravo zbog toga bi njihova dijeta trebala sadržavati hranu koja se brzo i lako pripravlja. Škorpioni također vole jako začinjena jela. 

STRIJELAC 

Za sve rođene unutar ovog vatrenog znaka najbolja hrana za mršavljenje su voće bogato vitaminom C, rajčice i luk. Budući da su skloni pretjerivanjima, trebaju se znati obuzdati od naručivanja gotove fast food hrane, a isto tako svesti na minimum korištenje šećera i bilo kakvih slatkiša. Ma koliko vas drugi uvjeravali kako je čokolada nešto najbolje na ovom svijetu, nemojte im vjerovati. 

JARAC  

Jarčevi najčešće nemaju velikih problema s viškom težine. Ako im se to dogodi, vrlo se brzo vraćaju u optimalnu formu. Njihova preporučljiva dijeta trebala bi uključivati povrtne juhe, salate s malo octa i ulja te umjerene količine nemasnog mesa, najbolje peradi. Za dobro raspoloženje uvijek ozbiljnim Jarcima preporučljivo je katkad pojesti i nešto slatko. 

VODENJAK 

Za žene rođene u znaku Vodenjaka važno je održavati dijetu s malo masnoća. Trebaju se klonuti bilo kakvog masnog mesa i slatkiša. Njihova idealna dijeta uključuje voće, osobito jabuke i agrume, no također i sušeno voće. Muškarci Vodenjaci trebali bi prestati smišljati ekscentrične kombinacije jela i u svoj život vratiti naviku konzumiranja jednostavne i dobro skuhane hrane. 

RIBE 

Ribe vole dobro pojesti, no nakon toga vrlo često imaju problema zbog svojeg osjetljivog tijela. Kako bi uspjeli pri održavanju dijete, treba im podrška prijatelja. I žene i muškarci rođeni u ovom znaku trebali bi jesti hranu bogatu željezom, poput jaja, jetrica, žitarica, graha, špinata, ostriga, grožđa, suhih šljiva, marelica i breskvi. Ako žele zdravo mršavjeti, Ribe bi trebale u prehrani reducirati količinu soli.

OVDJE PRATITE SVOJ USPJEH UZ BESPLATNI DNEVNIK MRŠAVLJENJA 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'