Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Barista u uredu uz Franck Extra espresso sustav

None Foto: franck 7

Extra espresso aparati koji koriste svježe mljevenu kavu u ekološki prihvatljivim filter vrećicama idealni su za urede i manje ugostiteljske objekte

Kao sponzor i službena kava Dana komunikacija u Rovinju, Franck s vrhunskim espressom prati inspirativne razgovore, druženje s prijateljima i kolegama, odlična predavanja, dobru zabavu i kreativnu atmosferu festivala.

Domaći tržišni lider u proizvodnji kave predstavlja se ove godine marketinškim stručnjacima i oglašivačima na festivalu s atraktivnim Extra espresso sustavom aparata koji omogućuju savršenu ekstrakciju pravog espressa i pripremu cappuccina. Ovaj espresso sustav vrlo je jednostavan i praktičan za korištenje i održavanje, a koristi svježe prženu i mljevenu kavu u pojedinačno pakiranim filter vrećicama od po 7 g, odnosno tzv. „cialde“ koje su ekološki prihvatljive jer su sačinjene od sloja celuloznog filtera koji je potpuno biorazgradiv.

Foto: franck

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji za ekstrakciju kave, Extra espresso sustav u samo par jednostavnih koraka omogućava pripremu vrhunske kave kao u kafiću bez potrebe za barističkim znanjem i vještinama. S obzirom na jednostavnost pripreme te kvalitetu espressa, Franckov Extra espresso sustav odličan je izbor za urede i svako poslovno okruženje, jer je potrebno minimalno vremena za pripremu šalice kave koja budi sva osjetila.

Foto: franck

U ponudi su dva aparata i raznovrstan izbor etabliranih Franck espresso mješavina kave u pakiranjima od 20 filter vrećica. Premium linija uključuje Superiore espresso koji pruža balansiranu šalicu napitka punog okusa s cvjetnim notama na bazi čokolade, Stretto espresso jačeg je intenziteta s aromom tamne čokolade protkane notama crnog ribiza i crvenog grejpa te 125 YEARS EDITION koji odiše prirodno prisutnim aromama badema uz voćne note arancina, manga i papaje. Ovisno o preferencijama, moguće je odabrati i Classic espresso s notama karamele prožete aromom lješnjaka ili pak espresso bez kofeina.

Više informacija možete pronaći na linku.

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama