Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Beauty trikovi za koje je potrebna samo jedna minuta

Beauty trikovi za koje je potrebna samo jedna minuta
1

Uvijačem za trepavice i lakom za kosu brzo se 'lažira' posjet kozmetičkom salonu, a u dva poteza obavlja se manikura, te se dobro može sakriti neprospavana noć

VIDEO

Uvijač za trepavice tajno je oružje žena koje žele izgledati glamurozno, a ne žele provesti sate pred zrcalom. Dovoljno je klasični metalni uvijač za trepavice zagrijati dlanom ili sušilom za kosu, a zatim nježno zaklopiti u blizini korijena trepavica i triput pritisnuti tako da svakim pritiskom povlačite trepavice još malo prema gore kako biste napravili pravilnu krivulju. Ako se niste baš dobro naspavali, a ne želite da to svi primijete, pomoći će vam olovka za oči u boji mesa. 

Njome oprezno povucite crtu uz unutarnji rub trepavica tako da prekrijete područje koje inače izgleda ružičasto. Zatim svjetlucavim sjenilom ili bijelom olovkom napravite malo “v” u unutarnjem kutu oka. To će skrenuti pozornost od podočnjaka, pa ćete izgledati svježe i odmorno. Sličan “osvježavajući” učinak ima i rumenilo u boji breskve, koje pristaje gotovo svakom tenu. 

Nasmiješite se pa velikim zaobljenim kistom nanosite rumenilo na jagodice dok ne postignete prirodno rumeni izgled, samo pazite da ne pretjerate.

Manikura noktiju obavlja se u hodu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon tuširanja ručnikom nježno gurnite kožicu noktiju prema gore, a zatim nanesite proziran lak. Odaberite onaj koji se brzo suši. 

Crveni trajni ruž je dovoljan

Crveni ruž, koji ostaje postojan čak i dok jedete i pijete, može nadoknaditi nedostatak druge šminke. Ako su vam usne suhe, dodajte malo sjajila, ali ne previše.

Fantastična frizura i bez pranja kose

Spustite glavu dolje i sušilom grijte vrhove oko 45 sekundi. Zatim na korijene nanesite lagani lak za kosu, podignite glavu i namjestite frizuru. Kosa će vam poprimiti fantastičan volumen, kao da ste upravo bili na frizuri. Prije toga ne morate prati kosu.

Savršene trepavice

Nakon uvijanja trepavica nanesite maskaru kako bi trepavice ostale u istom položaju. Želite li izgledati kao da se niste nimalo trudili, stavite prozirnu maskaru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju