Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Beskućnica sa zlatnim glasom: Očarala svijet arijom u metrou

Policajci su Emily Zamourku snimili u podzemnoj željeznici u Los Angelesu. Snimka na kojoj ona pjeva Puccinijevu ariju ubrzo se proširila internetom i postala viralni hit

VIDEO

Emily Zamourka (52) rođena je u Rusiji, gdje se školovala za klasičnu pijanisticu i violinisticu. U Los Angeles se preselila 1991. godine i do 2000. je živjela kao instruktorica glazbe. No već godinu dana kasnije počeli su njezini problemi sa zdravljem, a računi za liječenje samo su se nagomilavali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Beskućnica sa zlatnim glasom 01:19

Kako bi uspjela plaćati račune, počela je raditi više poslova, a za dodatni prihod svirala je i violinu na ulici. Tako je živjela sve do 2016. godine, kada su joj na ulici ukrali violinu vrijednu 68 tisuća kuna. Kako je izgubila taj dodatni prihod, više nije mogla plaćati stanarinu i izbačena je na ulicu. Za njenu priču vjerojatno nikad nitko ne bi čuo da ju u podzemnoj željeznici u Los Angelesu nisu snimili policajci dok im je pjevala Puccinijevu ariju te su snimku objavili na internetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Emily, koja nije htjela otkriti od čega je bolovala, tako je preko noći postala poznata, a da to nije ni znala. Prijatelji su joj rekli da je postala viralni hit, a uskoro je dala i intervju za lokalnu TV postaju u kojem je otkrila svoju tužnu priču.

Renata je pobijedila rak dojke: Bolest mi je postala blagoslov
Renata je pobijedila rak dojke: Bolest mi je postala blagoslov

- Ta violina mi je bila sve, bila je moj prihod. Tako sam i postala beskućnica, bez violine više nisam mogla zarađivati i plaćati svoje račune - ispričala je Emily, koja sada spava na kartonima po parkiralištima.

Ipak, još sanja o svjetlima pozornice, a tako je i došla na ideju da pjeva prolaznicima u metrou jer je 'akustika na tom mjestu fenomenalna i sve zvuči odlično'.

- Spavam gdje mogu i ima ljudi koji me žale, ali ja ne želim biti nikome na teret - rekla je i izrazila nadu da će joj njena 'nova slava' omogućiti barem krov nad glavom.

Bivša prostitutka otkrila koje profesije su najbolje u krevetu
Bivša prostitutka otkrila koje profesije su najbolje u krevetu

- Bila bih neizmjerno zahvalna bilo kome tko mi može omogućiti da opet imam krov nad glavom i da mogu opet imati svoj instrument - rekla je.

To bi se moglo i ostvariti jer su se na društvenim mrežama javili mnogi koji su ju već čuli kako pjeva i ostali očarani njezinim glasom, a nisu znali da je beskućnica te sada traže način kako bi joj mogli pomoći da opet stane na noge, piše Daily Mail.

Svi koji joj žele pomoći mogu otići na GoFundMe stranicu gdje se skupljaju sredstva da bi se Emily maknulo s ulice.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33

PRINC HARRY ŠOKIRAO JAVNOST OVIM POTEZOM: 'Ne želim da Meghan završi kao moja majka'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje