Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Bež i senf-žuti detalji unijet će toplinu u svaki kutak doma...

Bež i senf-žuti detalji unijet će toplinu u svaki kutak doma...

BRZO I ZA SVAKI DŽEP Detalji poput toplih prekrivača, pletenih košara, jastučića jesenskih boja, cvijeća i plodova iz vrta dovoljni su za stvaranje ugođaja za uživanje i opuštanje...

VIDEO

Promjene u interijeru ne moraju se očitovati u velikim zahvatima - koristeći zanimljive detalje u dom možete unijeti jesenski duh. 
Jedan od najjednostavnijih zahvata je igra bojama. No nije potrebno bojiti cijele prostorije - dovoljno je jedan zid obojiti u jesensku nijansu poput smeđe ili zagasito crvene. Umjesto žarkih, veselih tonova s morskim detaljima u kojima smo uživali tijekom proljeća i ljeta, vrijeme je za nešto  toplije i neutralnije.

Nijanse poput bež, boje capuccina ili kave, čokolade ili sivkastih nijansi koje su u posljednje vrijeme jako popularne, vašem će domu dati toplinu. Općenito, boje koje dominiraju prirodom prenesite u svoj dom – žuta, crvena, smeđa najbolji su primjeri. Imate li svijetao, neutralan prostor, nekoliko dekoracija u ovim bojama bit će sasvim dovoljne. Dodavanjem jastučića tamnijih tonova u kombinaciji s pokojim crvenim imat će bitan učinak na sam dojam u stanu.

Dobar saveznik u promjeni dekora su i materijali. Iako ih mnogi previde i prednost daju bojama, tkanine i materijali u domu igraju itekako važnu ulogu. Dok su za tople mjesece obično rezervirane prozračne i lagane tkanine, jesen voli one toplije i teže materijale. Na kraju, nemojte zaboraviti sitnice i detalje iz prirode. Nekoliko suhih grana, suho cvijeće iz vašeg vrta ili pak bundeve i jesenski plodovi sasvim sigurno su na razini tog zadatka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čar je u detaljima

Ne morate pretjerivati i odmah maštati o potpunom preuređenju interijera. Pletena lampa, jastuci u nijansama crvene, senf žute ili zelene te cvjetni aranžmani i bilje koji unose miris sezone bit će dovoljni.

Tone to tone stil - idealan za jesen

U posljednje vrijeme u Skandinaviji je u uređenju interijera sve zastupljeniji trend tone-to-tone. Ugodan, sofisticiran, jednostavan, a tako lijep.  To znači da se cjelokupno uređenje prostora bazira isključivo na pažljivom uklapanju, odnosno slaganju boja, tj. tonova koji pripadaju istoj paleti boja. No ključ je u odabiru toplih boja koje stvaraju cozy (udoban) ugođaj.

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru