Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bez muke: Genijalni trik kako oguliti češnjak za par sekundi

Svako malo se pojavi novi trik koji olakšava kućanske poslove, a sada je jedna žena na Twitteru objavila video u kojem je pokazala kako u samo par sekundi očistiti češnjak

Video koji prikazuje kako jednostavno, i to u samo par sekundi, oguliti češnjak je u posto pravi viralni hit. 

Korisnica Twittera @VPestilenZ je podijelila video brze metode uklanjanja svih češnjeva iz glave češnjaka, a sve što joj je trebalo bio je mali nož.

- Kao netko tko kuha mnogo korejske hrane, to je najbolji način da se oljušti češnjak - napisala je @VPestilenZ uz video.

U videu je prikazano kako korisnica jednom rukom drži češnjak, a drugom rukom, uz pomoć malog nožića, probija ljusku svakog češnja, ali ne na sredini češnja, već bočno gdje se nalazi tvrđi dio. 

Metoda izgleda brzo i bezbolno u usporedbi s drugim metodama guljenja - uključujući i trešnje češnja češnjaka u zatvorenoj staklenci dok ljuske ne otpadnu. 

Video je dosad pogledalo preko 12 milijuna ljudi, podijeljen je preko 100.000 puta, a ima i više od 7000 komentara. 

Video je komentirala i poznata manekenka Chrissy Teigen, koja je napisala dvije kuharice i poznato je da koristi puno češnjaka u kuhanju.

Foto: Twitter

Broj komentara se povećava iz dana u dan, a uglavnom se korisnici čude toj lakoj tehnici, a mnogi koji su ga isprobali napisali su kako ga obožavaju jer im je uštedio i puno vremena i i muke.

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Komentari (8)
  • Lako je gulit one kupovne, one extra ogromne, koje kupis u Lidla npr, ljuska ode za cas... aj ti ovako probaj sa domacim kad se ljuska zalipi za cesanj.

    18. 6. 2019,   12:29
  • To ide kad je glavica suha ko barut. Inace nikako.

    18. 6. 2019,   12:53
  • Ovo je mladi luk,aj ti očisti oni stsri malo sutra

    18. 6. 2019,   13:11